3 Temmuz 2022 Pazar

Kan Kokusu (Shark Bait)

Shark Bait (2022)

Denizde hayatta kalma filmi olan Kan Kokusu (Shark Bait), jet ski kullanan gençlerin başlarına gelen kaza sonrası köpek balığı tehdidiyle karşı karşıya kaldıkları bir hikayeyi perdeye getiriyor. James Nunn'un yönetmenliğini üstlendiği İngiltere yapımı Gerilim türündeki Shark Bait (2022), 8 Temmuz 2022 günü gösterime giriyor. 

Kan Kokusu (Shark Bait) Poster

Kadrosunda tanınmış tek oyuncu Holly Earl'ın başrolünü oynadığı yapım Bir Film dağıtımıyla ve dublaj seçeneğiyle sinemalara gelecek. Fragmanda köpek balığı görüntülerinin CGI ile desteklendiği, ortaya iyi bir iş çıktığı görünüyor. Filmin yönetmeni olan James Nunn 2017 yılında sinemalarda gösterilen 47 Meters Down filminde yönetmen Johannes Roberts'in asistanlığını yapmıştı.

Kan Kokusu - Shark Bait (2022) Konusu:

Mezun olmadan önceki son bahar tatilinin tadını çıkarmak isteyen bir grup genç Meksika’da eğlenmektedir. Arkadaş grubu sahilde sabaha kadar eğlendikleri gecenin ardından denizde turlamak için bir çift jet ski çalar. Ancak kötü kararlar ve cesaret gösterileri gençlerin korkunç bir kaza yapmasına sebep olur. Kaza sonrasında bir jet ski batarken diğeri de çalışmaz hale gelir ve bir arkadaşları çok kötü yaralanır. Yapayalnız bir şekilde akıntıyla sürüklenerek kıyıdan kilometrelerce uzaklaşırlar. Daha önce ampute bir dilencinin anlattıklarından sonra karşılaştıkları tehdit, gençleri gerçek korku ile tanıştıracaktır.

Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022

Yönetmen: James Nunn / Senaryo: Nick Saltrese / Görüntü Yönetmeni: Ben Moulden / Müzik: Walter Mair / Dağıtımcı: Bir Film / İngiltere / 2022 / Süre: 87 dakika / Gerilim / tt12550376 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Holly Earl (Nat)
Jack Trueman (Tom)
Catherine Hannay (Milly)
Malachi Pullar-Latchman (Tyler)
Thomas Flynn (Greg)
Manuel Cauchi

5 yorum:

  1. bunu bulursam hemen izleyim :)

    YanıtlaSil
  2. Tam olarak aynı hikaye ile başlayan bi kitap okumuştum. Onlar köpek balığına değil cinayete kurban gidiyorlardı tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak edip kitap uyarlaması mı diye tekrar inceledim bilgileri ama değilmiş :)
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön