28 Temmuz 2022 Perşembe

Afetname (2022)

Afetname

Korku türlerindeki filmleriyle dikkat çeken yönetmen Ahmet Yaşar Gümüş bu kez Komedi türündeki bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyunculukta başarılı olamayan ve oyunculuk ajansı açmaya karar veren Afet'in başından geçenlerin anlatıldığı Afetname (2022) filminde Afet'i Derya Şen Akbacak canlandırıyor. Film, Mert Yapım Medya üretimi ve Özen Film dağıtımıyla 29 Temmuz 2022 günü sinemalara gelecek.

Afetname (2022) Poster

Ahmet Yaşar Gümüş Filmografisi:

Afetname (2022) Konusu:

Genç ve güzel bir kadın olan Afet, babası ve üç kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Oyunculuk mesleğine gönül vermesine karşın bu meslekte pek başarılı olamamıştır. Başına gelen bazı olaylar onu çok sinirlendirince bir kriz anında AFETNAME Casting Agency ismi ile bir oyunculuk ajansı açmaya karar verir. Bir okul niteliğinde olan ajansın ortağı olan Selçuk Afet'i sevmekte ancak Afet gönül işlerine vakit ayıramamaktadır. Afet dizilerde istediği şansı bulamayınca başrolünü kendisinin oynayacağı filmin demosunu çekmeye karar verir. Partnerini bulmak için verdiği ilan kaderin bir cilvesi olarak liseden aşkı olan Umut'u karşısına çıkarır ve bu karşılaşma birçok olayın patlak vermesine sebep olur.

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş / Senaryo: Şeyda Delibaşı / Görüntü Yönetmeni: Ahmet Yaşar Gümüş / Müzik: Par Medya / Dağıtımcı: Özen Film / Yapım: Mert Yapım Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 88 dakika / Komedi / 6+

Oyuncu Kadrosu:

Derya Şen Akbacak (Afet)
Umut Özkan
Sevil Uyar
Ebru Kocağa
Toprak Can Akbacak
Ecem Arıkan

6 yorum:

  1. Hiçç ilgimi çekmiyor bu tarz filmler falan. Gerilim türünde de Arınma Gecesi tarzı serileri seviyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku gerilim tarzına pek yaklaşmam ama Arınma Gecesini seri halde izleyip yazmıştım. Serisi çekilen filmlerin yeri ayrıdır :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Tv'ye gelsin. Blog Detektifi Blog listesinde görmedim sanki bu yazını, niye ku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak edip baktım listeye, paylaşımım 6 saat önce olarak görünüyor deep. Bazen arkadaşların yazılarını benim okuma listemden önce yayınlanmış görürdüm orada. Bu sefer yayınlanma saatleri denk düşmüş... Afet'in filmi için inşallah diyeyim :)

      Sil
  3. Oyuncuları da hiç bilmiyorum, ilginç duruyor konusu.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön