6 Haziran 2022 Pazartesi

Köşk-ü Ammar (2020)

KÖŞK-Ü AMMAR

Osman Moustafa'nın yönettiği, Oğuzhan Yılmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı Korku türündeki "Köşk-ü Ammar" filminde, bahçesinde mezarlar olan bir köşkü işyeri olarak tutan reklam şirketi çalışanları, köşkün geçmişiyle ilgili yaşananları öğrenip meraklarına yenilince kendilerini dehşet dolu olayların ortasında bulur.

Lotus Film'in yapımcısı olduğu yerli korku filmi Köşk-ü Ammar (2020), CGV Mars D. dağıtımıyla 10 Haziran 2022 günü sinemalarda seyircisi ile buluşacak.

Köşk-ü Ammar (2020) Poster

Köşk-ü Ammar (2020) Konusu:

Maddi durumu iyi olmayan bir reklam şirketi ucuz olduğu için bahçesinde eski mezarlar olan bir köşk'e taşınırlar. İlk akşam kutlama yapılacaktır ancak gecenin basması ile işler korkulu ve karanlık bir hal alır. Evlerde yaşayan Ammar cinleriyle içkili kutlama gecesinde kötü bir tanışma yaşarlar.

Vizyon Tarihi: 10 Haziran 2022

Yönetmen: Osman Moustafa / Senaryo: Oğuzhan Yılmaz / Görüntü Yönetmeni: Cem Balaban / Müzik: - / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Lotus Film / Türkiye / 2020 / Süre: 78 dk / Korku / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Zafer Altun, Seçkin Zenginler, Kutsal Kaynak, Burçak Kabadayı, Ebru Emre, Hasan Pehlivanoğlu, Esra Erdemir, Sezen Uçar

8 yorum:

  1. İnsanın başına ne gelirse merak ve umursamazlıktan geliyor. :) Korku filmlerini seviyorum da ne zamandır izlemedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmlerin yapımcıları sinemalarda yayınlandıktan sonra filmlerini youtube'da serbest bırakıyor. Arada rastlıyorum. İzlemek istersen kaynak var yani. :)

      Sil
  2. Sanırım son yıllarda korku filmlerinde iddialı olmaya başladık,eskiden komedi diye izlerdik.Şimdi titriyorum ben şahsen:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku filmleri yapanlar çoğaldı mesela Youtuberlar var, bir taraftan onların filmleri geliyor. Diğer yandan sinemacıların çektikleri var. Arada güzel kaliteli örnek filmler çıkıyor.
      Yaş aldıkça hayatı daha ciddiye alıyoruz galiba :)

      Sil
  3. Bir kaç yayındır cinler bastı burayı :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim mekana gelirken euzu besmele çekmeyi unutmayın :) Bu aralar pek tekin değil burası :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön