25 Haziran 2022 Cumartesi

Evlat Olsa Sevilmez (2022)

Cüneyt İnay'ın yazıp yönettiği yerli komedi filmi Evlat Olsa Sevilmez (2022), 1 Temmuz 2022 günü vizyona giriyor. Annesi ile birlikte yaşayan ve vurdumduymaz bir yapıya sahip olan Samet annesinin öleceğini öğrenince ona son dileğini sorar. Annesi onun mürüvvetini görmek ister ancak söz konusu Samet olunca bu istek imkansıza yakın bir anlam taşımaktadır. Günay Karacaoğlu, Zekeriya Akman ve Sadi Celil Cengiz'in kadrosunda bulunduğu yapım CGV Mars dağıtımıyla sinemalara gelecek.

Evlat Olsa Sevilmez (2022) Poster

Evlat Olsa Sevilmez (2022) Konusu:

Samet oldukça saf ve vurdumduymaz bir yapıya sahip 30 yaşlarında bir gençtir. Annesi Gülgün ile yaşayan Samet’in hayatı bir gün annesinin rahatsızlanması sonucu değişir. Gülgün ölümcül bir hastalığın pençesindedir ve şimdiye kadar “kalk ekmek al gel” bile demediği Samet’ten evlenmesini ister. Samet ise evlenmek bir yana toplum tarafından fark edilse çoğalmaması için kampanya başlatılacak türde biridir. Kızlarla nasıl konuşacağını bilmediği gibi her hareketiyle, sakarlıklarıyla hayati tehlike oluşturan potansiyele sahiptir. Samet, evlenmek için arkadaşı Korhan'la nişanlısı Elçin'den yardım ister. 

Evlat Olsa Sevilmez (2022) Burcu Altın

Başarısız denemelerin ardından Elçin’in kuzeni Nergis için harekete geçerler. Fakat Nergis çok zor bir tiptir. Yeni boşanmıştır ve bu boşanmanın sonucunda kendisini yarışmalara vermiştir. Nergis, katıldığı bir yarışmada telefon hakkını kullanırken devreye Samet girer ve Nergis’i 20 bin liralık ödülden eder. Samet son şansını yitirdiğini zannettiği anda kendisine çok daha büyük bir kapı açılacaktır.

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022

Yönetmen - Senaryo: Cüneyt İnay / Görüntü Yönetmeni: Faik Çayır ve Ferhat Uzundağ / Müzik: Barış Aryay / Dağıtımcı: CGV Mars / Yapım: Samia Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 96 dakika / Komedi, Aile

Oyuncu Kadrosu:
Zekeriya Akman (Samet)
Günay Karacaoğlu (Gülgün, Anne)
Sadi Celil Cengiz
Burcu Altın (Nergis)
Mesut Yar (Yarışma Sunucusu)
Efe Deprem
Berfin Çalıştıran

2 yorum:

  1. konuyu okurken bile bayağı bir güldüm yaaa :)

    https://www.youtube.com/watch?v=rxudKhKEnF0

    baak eski film müzikleri çokzeeeel :)

    YanıtlaSil
  2. Bu hoşmuş ya merak ettim ama nette bakarım. 🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön