25 Haziran 2022 Cumartesi

AŞKIN GÖNÜL YAZISI (2021)

Umut Ertek'in yazıp yönettiği Dram, Romantik türündeki film, Hollanda'dan gelen Tunç ve yeni tanıştığı Gönül arasında filizlenen aşkı ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Çekimleri İstanbul'da, Karaburun'da gerçekleştirilen filmin görüntü yönetmenliğini Halil Aslan üstleniyor. Melis Tüzüngüç, Güntuğ Yardımcı, Sebahat Kumaş ve Mart ayında kaybettiğimiz oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'ın başrollerini üstlendiği yerli film Aşkın Gönül Yazısı (2021), 1 Temmuz 2022 günü vizyona giriyor.

Aşkın Gönül Yazısı (2021) Poster

Yönetmen Umut Ertek, İsmail Hacıoğlu'nun başrolde yer aldığı Şuursuz Aşk (2019) adlı yapımıyla iki yıl önce sinemalara konuk olmuştu. Umut Ertek'in ay sonunda gösterilmesi planlanan ve ismi "Mini Fenomen" olan bir filmi daha bulunuyor.

Aşkın Gönül Yazısı (2021) Konusu:

Hollanda’dan gelen Tunç, çocukluğundan beri tanıdığı Necmi abisinin yanına uğrar. Orada çalışmakta olan Gönül’le tanışır. Gönül önce dirense de Tunç’un sevgisine inanarak karşılık verir ve ona aşık olur. Tunç’un Gönül’den gizlediği büyük sır ortaya çıktığı an olaylar gelişmeye başlar.

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022

Yönetmen - Senaryo: Umut Ertek / Görüntü Yönetmeni: Halil Aslan / Müzik: Yıldıray Gürgen / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Partum Prodüksiyon / Türkiye / 2021 / Süre: 2 saat 9 dakika / Dram, Romantik / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Melis Tüzüngüç (Gönül rolünde)
Güntuğ Yardımcı (Tunç)
Sebahat Kumaş
Hüseyin Elmalıpınar
Beyza Metin

7 yorum:

  1. Manzaralar harikaymış, oyuncuları da doğal buldum. Güzel bir filme benziyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin çekildiği yerin adını bulmak için bayağı bir uğraştım Duygu :) İstanbul'un o kısımlarına gitmemiştim hiç keşfedilesi yerler. Yönetmenin güzel işleri var. Film de fena değil gibi. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Aşkın Gönül Yazısı filminin ve Bir Kızla Tanıştım filminin afişlerindeki benzerlik dikkatini çekti mi deep? Filmdeki sır birden fazla mı bilmiyorum ama bir tanesini fragmanda açıklamışlar...

      Sil
  3. İlginç duruyor bu Melis hanım kızımızı da seviyor gibiyim. Bakabilirim. 🤭

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön