31 Mayıs 2022 Salı

Semur 3 Kıyamet-i Cin

Yönetmenliğini Burak Çelik'in üstlendiği, paranormal olayların anlatıldığı serinin üçüncü filminde, Murat eşini kaybettikten sonra kendisine gelmek için köyüne döndüğünde, onu yalnız bırakmak istemeyen arkadaşlarının peşinden gelmeleri korku dolu olayların yaşanmasına zemin hazırlar. BMS Film'in yapımcılığını üstlendiği Korku türündeki Semur 3 Kıyamet-i Cin, sinemalarda türü seven seyircileri ile 3 Haziran 2022 günü buluşacak.

Semur 3 Kıyamet-i Cin (2022) Poster
Serideki Filmler:
Semur (2017)
Semur 2: Cinlerin Büyüsü (2020)
Semur 3 Kıyamet-i Cin (2022)

Semur 3 Kıyamet-i Cin (2022) Konusu:

Eşinin intiharıyla sarsılan Murat, köy evine gidip bozulan psikolojisini biraz olsun düzeltmeye karar verir. Ancak onu yalnız bırakmak istemeyen iş arkadaşları Mesut, Sevda ve Sinem de sürpriz yaparak Murat'ın peşinden gider. Ancak bu ziyaret felaketleri de beraberinde getirecektir. Bu sıra dışı olayların önüne geçmek isteyen Mesut eve bir hoca getirmeye karar verir. Hoca'nın gelmesinden sonra yaşananlarsa durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale sokar. Geçmiş hiçbir zaman masum değildir.

Vizyon Tarihi: 3 Haziran 2022

Yönetmen: Burak Çelik [II] / Senaryo: / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: - / Dağıtımcı: Chantier / Yapım: BMS Film / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 27 dakika / Korku / 18+

Oyuncu Kadrosu:

Gizem Tan, Volkan Başaran, Zülfü Hamit Altın, Osman Cavcı, Sevil Akdağ, M. Ali Çatal

8 yorum:

  1. Korkuyorum çaylar döküldüüü :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ses efektleri, bazı görüntüler ani şoklar yaşatabiliyor. Korku türündeki fragmanları izlerken sıcak çay, meyve bıçağı gibi tehlikeli olacak şeyleri biraz ötelemekte fayda var yani :))

      Sil
  2. Keşke izleyebilsem,çok severim çok ta merak ederim aslında ancak izledikten sonra bir kaç gün evin içinde bir odadan diğerine koşarak gittiğimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ediyorum. Benzeri bir huzursuzluk yaşayacağımı bildiğimden uzak dururum korku filmlerinden. Tanıtımlarda serinin en iyi filmi olduğunu iddia edildi. Aklınızda bulunsun :)).

      Sil
  3. bu kesin komedi filmidir :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön