24 Nisan 2022 Pazar

Zeko İçin - For Zeko (2022)

For Zeko

Peter Mimi'nin yönettiği Mısır yapımı Komedi, Dram türündeki Zeko İçin - For Zeko (2022), TME Films dağıtımıyla 29 Nisan 2022 günü gösterime girecek. Arap Dünyası'ndaki dev aksiyon filmleriyle adından söz ettiren Mısırlı genç yönetmen Peter Mimi, Mısır'daki ilk askeri dizi olan ve o dönemde Mısır televizyon tarihinin en büyük bütçesinin sahibi olarak kabul edilen biyografik The Choice - Seçim'i yönetti.

for ziko
Zeko İçin For Zeko (2022) Poster

Zeko İçin filmi, küçük oğullarını yarışmaya götüren bir ailenin iki gün süren yolculuğunu ve sonrasında yarışmada karşılaştıkları sürprizi anlatıyor. Filmin 21 milyon izlenen müziği için Youtube video paylaşım kanalında bulunan "El Ghazala Ray2a" isimli şarkısını aratarak dinleyebilirsiniz.

Zeko İçin - For Zeko (2022) Konusu:

Sıradan bir ailenin sıradan bir çocuğu olan küçük Zekeriya 'Zeko', yanlışlıkla 'Ülkenin En Zeki Çocuğu" yarışmasına katılma şansı kazanır. Umut ve istekle dolu olan tüm aile, minibüslerine atlayıp eğlenceli, maceralı bir o kadarda tehlikelerle dolu iki günlük bir yolculuğa çıkarlar.

Zeko İçin For Zeko (2022) Film Ekibi Bir Arada

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Diğer Adı: For Ziko, For Zeko / Yönetmen: Peter Mimi / Senaryo: Mostafa Hamdy, Ahmed Mohamed Salem, Youssef Emad / Görüntü Yönetmeni: - / Müzik: - / Dağıtımcı: TME Films / Mısır / 2022 / Süre: 95' / Komedi, Dram / tt15613538 / 6+

Oyuncu Kadrosu:
Kareem Mahmoud Abdel Aziz
Menna Shalabi
Amr Abdulgalil
Dalia Abdelghany (Sara)
Kamilia Assem (Amira)
Ibrahimshahoot (Anas)
Ahmed Farag (Nour)

5 yorum:

  1. mısır filmi izlemedim galiba hiç sevindim bu filme yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mısır yapımı izlediğim bir filmi yazmak istedim ama aramalarıma rağmen bulamadım filmi. Vizyona giren nadir Mısır filmlerinden biriyle karşı karşıyayız deep. :)

      Sil
  2. Ay çok tatlış ya nette bulup izlerim bunu. 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledin mi bilmiyorum, Küçük Gün Işığım diye bir film vardı. Konusu onu çok andırıyor. Tatlı bir filmdi o da :) Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. Evet onu izlemiştim bana da onu anımsattı bayağı. 😍

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön