24 Nisan 2022 Pazar

İkiz - The Twin (2022)

The Twin

Finlandiya yapımı Korku türündeki filmin yönetmenliğini Taneli Mustonen üstleniyor. 29 Nisan 2022 günü gösterime girecek olan İkiz - The Twin (2022), ikiz çocuklarından biri trajik bir kaza sonucu ölen bir ailenin uzaklara taşınmasının ardından karşılaştıkları tuhaf olayları perdeye getiriyor. Sinemalarda Türkçe dublaj seçeneğiyle de izlenebilecek olan "İkiz", Bir Film dağıtımıyla seyirci ile buluşacak.

The Twin
İkiz The Twin (2022) Poster

Finlandiyalı yönetmen Taneli Mustonen'in senaryosunu Aleksi Hyvärinen'le birlikte kaleme aldığı The Twin'in başrolünde Teresa Palmer oynuyor. Teresa Palmer ülkemizde de vizyona giren 2:22, Berlin Sendromu, Hacksaw Ridge (Savaş Vadisi), Triple 9, The Choice (Aşkın Seçimi) filmlerinde rol almıştı.

teresa palmer
İkiz The Twin (2022) Teresa Palmer

İkiz - The Twin (2022) Konusu:

Amerikalı Rachel ve eşi Anthony, ikiz çocuklarından birini trafik kazasında kaybetmiştir. Aile, hayatta kalan oğullarıyla her şeyden uzak bir yere New York'dan Finlandiya'ya yeni bir hayat kurmak için taşınırlar. Sakin İskandinav kırsalında ailenin iyileşmesi olarak başlayan süreç, Anthony fark etmese de Rachel'ın hayatta kalan oğlu hakkındaki acı gerçeği çözmeye başlaması ve onu ele geçirmeye çalışan kötü niyetli güçlerle yüzleşmesiyle kısa süre sonra tekinsiz bir hal alır.

İkiz - The Twin (2022) Altyazılı Fragman
Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Diğer Adı: The Twin / Yönetmen: Taneli Mustonen / Taneli Mustonen, Aleksi Hyvärinen / Görüntü Yönetmeni: Daniel Lindholm / Müzik: Panu Aaltio / Dağıtımcı: Bir Film / Finlandiya / 2022 / Süre: 1 saat 49 dakika / Korku / tt12390572 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Teresa Palmer (Rachel rolünde)
Steven Cree (Anthony)
Barbara Marten (Helen)
Tristan Ruggeri (Elliot / Nathan)
Ergo Küppas (köylü)

Güncelleme 17.05.2022
Sinemalarda iki hafta gösterimde kalan The Twin filmini 20 bin seyirci izledi...

10 yorum:

  1. bunu bulup izleyim güzeeel :)

    YanıtlaSil
  2. korku türünü severim. Finlandiya sineması nasıldır bu konuda bir bakmak lazım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film fena değil gibi. Sadece bir eleştiri de senaryo yazarlarının filmin sonunda bocaladıkları hissediliyor diye olumsuz bir yorum okumuştum.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Fragman ilgi çekiciymiş. Doğa manzaraları çok güzel de nedense ev karanlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragman güzeldi, hem doğa hem de kullanılan renk tonları benim çok hoşuma gitti. Karanlık olmasını da korku filminin doğasına yoralım :))

      Sil
  4. finlandiya filmiyse iyidir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teresa Palmer'ın filmleri güzel oluyor, hiç korku türü bir filmde izlememiştim onu. Performansı merak edilesi. Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön