26 Nisan 2022 Salı

Zebun (2020)

Mesut Erbaş ve Hakan Yusufoğulları'nın yazıp yönettiği Korku türündeki Zebun (2020), ailesiyle mutlu bir hayat süren Kenan'ın bir iş seyahati sonrası halüsinasyonlar görmeye başlamasıyla değişen hayatını perdeye getiriyor. Zer Film ve HM Productions yapımı olan yerli Korku filminin başrollerini Hakan Akgün, Sema Şimşek ve Almina Kahraman üstleniyor. Zebun, yapımcıları tarafından yapılan açıklamaya göre seri olarak planlandı. İlk kez 2020 yılının Mart ayında gösterileceği duyurulan film 29 Nisan 2022 günü sinemalara gelecek.

Zebun (2020) Poster

Zebun (2020) Konusu:

Küçük kızı ve eşi Esma ile mutlu bir yaşam süren Kenan, iş için gittiği seyahatten döndüğünde birtakım tuhaflıklara şahit olur. Olanlara anlam veremeyen Kenan, yaşadıklarını iş hayatındaki yoğunluğuna bağlar. Ancak halüsinasyon görmeye başladığında ve artık hayatını kontrol edemez hale geldiğinde durumu yakın arkadaşı olan Burak'a anlatır. Burak'ın da tavsiyesi ile önce psikoloğa ardından da bir hocaya giden Kenan'ın hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kenan, karabasanlarından kurtulmak için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Zebun (2020)

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Yönetmen - Senaryo: Mesut Erbaş, Hakan Yusufoğulları / Görüntü Yönetmeni: Eren Nayır / Müzik: Murat Tuğsuz / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Zer Film, HM Productions / Türkiye / 2020 / Süre: 1 saat 32 dakika / Korku / 16

Oyuncu Kadrosu:

Hakan Akgün, Sema Şimşek, Almina Kahraman, Murat Ercanlı, Afrikalı Ali, Gül Arcan, Güney Kılınç, Serap Ağalar, Orçun Çınar, Selin Yiğit

2 yorum:

  1. Ürkütücü ve ilgi çekici görünüyor film. Çoğu filmde olduğu gibi yüksek ses rahatsız etti sadece. Bu ses olayını aşamıyorlar bir türlü. :))

    YanıtlaSil
  2. onların papazı varsa bizim de hocamız var :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön