17 Nisan 2022 Pazar

Mukavemet (2022)

The Resistance

Soner Caner'in yazdığı ve yönettiği Mukavemet (2022), 41. İstanbul Film Festivali'nde Dünya prömiyerini yapıyor. 17 Nisan 2022 günü gösterilecek olan psikolojik dramın başrollerini Selahattin Paşalı ve Ece Çeşmioğlu paylaşıyor. Mukavemet filmi, yeni sevgili olan Rahmi ve Ece'nin belalı eski sevgilisi Kazım ile aralarında geçenlerin anlatıldığı bir geceyi perdeye getiriyor. Festivalin Ulusal Yarışma seçkisinde yer alan film, tek plan çekilen filmlere de ülkemizden örnek oluşturuyor.

Mukavemet (2022) Poster

Soner Caner'in Barış Kaya ile ortak çektiği ilk filmi Rauf (2016) pembe rengi merak eden bir çocuğu merkezine alıyordu. Rauf, hem Türkiye'de hem de Dünya'da gösterildiği festivallerde ses getirmiş ödüller kazanmıştı. Filme buradaki adresten ulaşabilirsiniz: Rauf (2016)

Mukavemet (2022) Konusu:

Mukavemet (2022) Selahattin Paşalı

İlişkilerinin henüz başında olan Rahmi ve Ecem, İstanbul'daki bir apartmanın bodrum katında yaşarlar. Hayatları, bir gece Ecem'in eski sevgilisi Kazım'ın kapılarına dayanmasıyla bambaşka bir hal alır. Büyük bir kıskançlığa kapılan Rahmi'nin öfkesi, pişmanlıklarla dolu olaylı bir geceyi başlatacaktır.

Vizyon Tarihi: -

Diğer Adı: The Resistance / Yönetmen - Senaryo - Kurgu: Soner Caner / Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir / Müzik: Cansun Küçüktürk / Dağıtımcı: - / Yapım: V-Film / Türkiye / 2022 / Süre: 104 dakika / Suç, Dram / tt19369464 /

Oyuncu Kadrosu:

Selahattin Paşalı (Rahmi rolünde), Ece Çeşmioğlu (Ecem), Murat Kılıç (Komiser), Dilara Akan, Ozan Ceylan, Bahadır Buruk, Burak Dumanoğlu, Ali Ulvi Gülşen, Hakan Kahraman, Şafak Ergezer, Mustafa Görgün.

41. İstanbul Film Festivali, Ulusal Yarışma Filminin Gösterim Bilgisi:
17 Nisan 2022 Pazar 19:00 seansı Atlas 1948 Sineması

9 yorum:

  1. epeydir kaliteli bir Türk filmine denk gelmedim
    bakayım fragmanına

    YanıtlaSil
  2. Güzele benziyor. İyi işlenmişse hoş bir seyirlik çıkmıştır ortaya.

    YanıtlaSil
  3. Afişten ve konudan anladığım kadarıyla cinayet işleniyor ve sorunlar başlıyor galiba. 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 30 saniyelik bir fragman buldum ama youtube'da değildi. Paylaşamadım buradan. Kan akmış, polis gelmiş şerit çekmiş... Tahminin yüzde 99 doğru olabilir. :)

      Sil
  4. Imm kanlı filmler okey ama şu yeni sevgili ve belalı eski sevgili kısmını sevmedim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön