7 Nisan 2022 Perşembe

Çıngırak (2021)

Ralph Waldo'nun yönettiği Korku türündeki yerli yapım Çıngırak (2021) yasadışı yollarla evlat edinen bir aileye cinlerin musallat olmasıyla yaşananları anlatıyor. 724 Kiralık Kamera ETS Yapım üretimi olan film 97 dakika sürüyor. Çıngırak filminin kadrosunda Beren Demirkaya, Tarkan Yılmaz ve Atilla Özdal yer alıyor. Yerli film sinemalarda 15 Nisan 2022 gününden itibaren gösterime girecek.

Çıngırak (2021) Poster

Çıngırak (2021) Konusu:

Hakan ve Özge yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Anne olmayı çok isteyen Özge, eşini yasa dışı yollarla evlat edinmeye ikna eder. Ancak eve gelen bebekle birlikte hayatları büyük değişime uğrar. Özge’nin yaşamı, cinler şiddetini arttırdıkça daha da korkunç bir hal almaktadır. Beyin cerrahı eşi Hakan, eşinin cinlerle ilgili söylediklerine hiçbir zaman inanmayarak tüm aileyi amansız bir felakete sürükleyecektir.

Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2022

Yönetmen: Ralph Waldo / Senaryo: Ralph Waldo, Zeynep Özdal / Görüntü Yönetmeni: Akan Açıksöz / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: 724 Kiralık Kamera ETS Yapım / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 27 dakika / Korku /

Oyuncu Kadrosu:

Beren Demirkaya, Tarkan Yılmaz, Atilla Özdal, Murat Seviş ve Şule Karakaya

5 yorum:

  1. Korku ve gerilim birde işin içine cinler dahil olmuş baksammıki evet ramazandan sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinlerle bebek arasındaki bağlantı ilginç geldi bana. Çocuk çıngırağının filmdeki varlık nedenini merak ettim. Çocuk çıngırakla sesler çıkararak cinleri mi çağırıyor acaba? Filmi izleyince öğreneceğiz. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. izleriz tabii, cinlerin istilası :)

    YanıtlaSil
  3. Fragmandaki kadın oyuncu korku içindeydi, cinler orduyla gelmiş olabilirler diyorsun yani :))

    YanıtlaSil
  4. Bu sene filmlerde konu eksikliği cinle mi gideriliyor acep?

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön