9 Nisan 2022 Cumartesi

7 - Yedi (2022)

Buğra Kekik'in yönettiği Dram Gizem Suç türlerindeki 7 - Yedi (2022) filminin başrollerini Reha Özcan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Selahattin Taşdöğen paylaşıyor. Yerli Filmde yedi hikâye bulunuyor. Ölmek üzere olan bir kadının son sözleriyle başlayan yapımda, kahramanların her biri farklı ancak birbiriyle bağlantılı hikâyeleri anlatılıyor. CGV Mars Dağıtım tarafından sinemalara gelecek olan filmin yapımcılığını ise Zeki Sincar Production üstleniyor. 7 - Yedi, 15 Nisan 2022 gününden itibaren seyircilerle buluşacak.

7 Yedi (2022) Poster

Yönetmen Buğra Kekik'in Ceberruh (2020) , Mühr-ü Cin (2019)  ve Reha Özcan'ın başrolde olduğu Sekiz (2018) filmleri yakın zamanda sinemalarda gösterilmişti.

7 - Yedi (2022) Konusu:

Ölüm döşeğinde olan bir kadının son anlarındaki sözleri ile başlayan filmde, kayıp bir kitabın peşindeki İngiliz bir kadın, ayrıldıkları sevgilisine zorbalık etmeye çalışan bir genç, yaşadığı kötü şeylerin üstüne âşık olan genç bir kadının karşılıksız aşkı,

7 Yedi (2022)

oğlunun pisliğini temizlemeye çalışan bir anne ve baba, kendisine yapılanlardan dolayı intikam almak için canlı bomba olmayı seçen bir adam ve yıllar sonra cezaevinden çıkan bir kadının geçmişte yaşadıkları perdeye geliyor.

Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2022

Yönetmen - Senaryo - Görüntü Yönetmeni: Buğra Kekik / Müzik: Emrah Menteş, Burak Orhan / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Zeki Sincar Production / Türkiye / 2022 / Süre: - / Dram, Suç, Gizem

Oyuncu Kadrosu:
Reha Özcan
Ayşenil Şamlıoğlu
Hakan Bilgin
Selahattin Taşdöğen
Şevki Özcan
Berrin Arısoy Akhasanoğlu
Kemal Başar
Enise Kurbaş
Cansu Senem
Can Arduç...

5 yorum:

  1. iyi bir konuya benziyor. yerli film üretiminde artış var galiba. yılda kaç film oluyor acaba bugünlerde bizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar sinemalara gelen yerli film sayısı arttı. :)
      Son iki sene sinemalar kısmen kapalıydı. Bu yıl net bir istatistik çıkarılabilir. İlk üç ay için bir hülasa çıkarmayı planlıyorum inşallahhh :))

      Sil
  2. Yönetmen Buğra Kekik, ilişki durumu ve öğrenci evininde yönetmeniydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sekiz'den sonra Yedi geldi. :) Seri söz konusu sanıyorum. Sekiz'i yazıma ekledim. Bahsettiğiniz filmler sinema harici olanlar sanırım. Yedi, yönetmenin 4. sinema filmi olmuş.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. İlginç görünüyor bu filmi nette bulursam izlerim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön