11 Ekim 2021 Pazartesi

Ceberruh (2020)

CEBERRUH

Buğra Kekik'in yazıp yönettiği Korku türündeki Ceberruh (2020) adlı film 15 Ekim 2021 günü gösterime giriyor. Kamp yapmayı seven bir grup genç bu kez keşfetmek için geçmişte kanlı olayların yaşandığı bir mekân seçer.

Zeki Sincar Porduction ve Meda Film'in yapımcılığını üstlendiği yerli filmin oyuncu kadrosunda Erkan Çelik ve Hülya Diken yer alıyor.

Ceberruh
Ceberruh (2020) Afiş

Ceberruh (2020) Konusu:

5 arkadaş her fırsatta, daha önce görmedikleri bir yeri görmek için tatil planı yaparlar. Bu seferki tatil yerleri ise diğerlerinden oldukça farklıdır. Çünkü bu seferki kamp yerinde bir sene önce farklı bir grup vahşice öldürülmüştür. Katledilen ekipten hayatta kalan tek bir kişi ise akıl hastanesinde yaşamını sürdürmektedir. Kan donduran bu olay beş arkadaşı ürpertse de, yaşananlar sadece kötü bir olay olduğu için gençler tatillerine devam etmekten çekinmeyeceklerdir. Tam da bu sırada bilinmeyen bir yabancı gruba dâhil olur. Kimin dost kimin düşman olduğunu bilmedikleri ortamda olaylar silsilesinin başlaması gecikmez.
Ceberruh (2020) Fragman
Vizyon Tarihi: 15 Ekim 2021
Yönetmen - Senaryo: Buğra Kekik / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Süleyman Üstek / Müzik: Said Haniyanli / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Zeki Sincar Production, Meda Film Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 78 Dakika / Korku / 16+
Oyuncu Kadrosu:
Erkan Çelik, Hülya Diken, Oğuz Öztaş, Meriç Akay, Barış Baktaş, Esmanur Aydemir ve Seçil Gülen Komi

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön