12 Mart 2022 Cumartesi

Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu (2021)

Burhan Keskin'in yazıp yönettiği Korku türündeki Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu (2021) adlı film ölen eşinin intikamını almak isteyen bir cinin hikâyesini perdeye getiriyor.

Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu (2021) Poster

Filmin oyuncu kadrosunda Erhan Ufak, Esra İşgüzar ve Aydan Çakır isimli genç yetenekler rol alıyor. Selahattin Taşdöğen ise Ervah isimli cini canlandırıyor. (Selahattin Taşdöğen, İznik'te Dram türünde bir film çekmeyi planlıyor, hazırlıklara başlandığı haberini oyuncunun sevenlerine duyuralım.)

Metin Yücel'in yapımcısı olduğu yerli korku filmi 78 dakika sürüyor. Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, 13 Mayıs 2022 günü TME Films dağıtımıyla sinemalarda gösterilecek.

Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu (2021) Konusu:

Aleyna ve Erdal, sarhoşken bir kaza geçirir. Korkup olay yerinden kaçarlar. Bu durum üzerine Volkan da sevdiği kız Cansu'yu da yanına alarak Erdal ve Aleyna ile yola koyulur. Polisten kaçmaya çalışan gruptakiler, yolda aracı bozulan Naz'ı da yanlarına alır. Ancak onların hesaba katmadıkları şey, kazada ölen kadının kocasının Ervah adında bir cin olduğudur. Ervah, kazaya neden olanların aklına girerek onları yönlendirir ve kendi evine gelmelerini sağlar.

Vizyon Tarihi: 13 Mayıs 2022

Yönetmen - Senaryo Burhan Keskin / Görüntü Yönetmeni: Metin Kuru / Sanat Yönetmeni: Muzaffer Taştan / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Eslem Film / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 18 dakika / Korku / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Erhan Ufak, Selahattin Taşdöğen, Esra İşgüzar Aydan Çakır, Züleyha Hamza, Emrah Doğan, Naz Milla, Özlem Bölükbaşı

5 yorum:

  1. Bu sene çok cinli Türk filmleri çok rağbet görüyor herhalde..Tayland,Endonezya ve Malezya'yı bile geride bırakırız herhalde..🙂

    YanıtlaSil
  2. Güzel görünüyor, konuya farklı bir açıdan yaklaşılmış. Vesvese büyük bir sorun gerçekten. Fragmanda fazla gürültü olmaması da hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  3. İğrenç bir film komedi filmi resmen

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön