31 Mart 2022 Perşembe

İblis: Karanlığın Sahibi (2022)

Berk Aygül'ün yazıp yönettiği Korku türündeki İblis: Karanlığın Sahibi (2022), cinler tarafından sahipli olan bir defineye ulaşan Levent'in cinin ailesine musallat olmasıyla çıkış yolu aramasını anlatıyor. 1 Nisan 2022 günü vizyona girecek olan yerli filmin başrollerini Fatih Paşalı ve Sebahat Adalar paylaşıyor.

İblis: Karanlığın Sahibi (2022) Poster

Genç yönetmen Berk Aygül'ün 2017 yılında sinemalarda gösterilen Komedi türündeki filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz: Bir Damla Aşk (2017)

İblis: Karanlığın Sahibi (2022) Konusu:

Levent, büyük çabalar sonucunda bir defineye ulaşır. Definin bir cin tarafından sahipli olması sorunlara yol açar. Cin, Levent'in oğlu Mustafa’ya musallat olur. Çare arayan baba bir hocanın tavsiyesi ile Aysel'e ulaşır. Aysel, Levent'i bu işten kurtarabilecek tek kişidir. Ancak bu işi gerçekleştirebilmeleri için musallat olan cini hapsedebilecekleri bir beden gerekmektedir. Levent, oğluna bakıcılık yapan Ali'yi gözüne kestirir ve bunun üzerine planlar yapmaya başlar.

Vizyon Tarihi: 1 Nisan 2022

Yönetmen - Senaryo: Berk Aygül / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Sağlam / Sanat Yönetmeni: Amine Yazgı Bekar / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Pratik Film / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 22 dakika / Korku / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Fatih Paşalı, Sebahat Adalar, Doğancan Küçükağa, Galip Akın, Öykü Bozkurt, Naz Yenice

6 yorum:

  1. ha haaa türkiyeyi cinler bastı :)

    YanıtlaSil
  2. :D Hani bişey moda olunca misal şeyler de ya " Bu sene de çok kot yaptı." gibi.
    Bu sene de ne çok cin yaptı be. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kot kafa, kot farkı duymuştum ama kot yapmayı duymamıştım. :) 2022'nin ilk çeyreğinde sinemalarda yayınlanan yerli filmler için bir istatistik çalışması yapayım. Dediğin gibi cinli filmler açık ara fark atar diğerlerine :))

      Sil
  3. Cin korku filmleri Türkiye'de daha önce tutuluyor herhalde diyorduk ama şimdi bundan pek emin değilim,ramazan da geldi.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berk Aygül daha önce komedi filmi çekmişti ama tamamen farklı bir kulvarda oldu yeni filmi. Bu filmde farklı bir şeyler hissediyorum. Seyirci çeker gibi göründü gözüme.
      Cin filmi izlemek orucu bozar mı acaba? Nihat Hatipoğlu'na bir danışsak :)
      Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön