24 Mart 2022 Perşembe

Araf 5: Aile (2022)

Araf 5: Aile

İlki 2006 yılında yayınlanan Araf serisinin beşinci filmi olan Korku türündeki Araf 5: Aile (2022) 25 Mart 2022 günü gösterime giriyor. Bu kez Uğur Kaplan'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin başrollerini Tuğgül Küçükoğlu, İrem İpek, Can Suoruç, Zeynep Turpçu ve Murat Ercanlı paylaşıyor. Yerli korku filminde büyü konusu işleniyor.

Araf 5: Aile (2022) Poster

"Ölüm esnasında bir ruh, bedenden ayrılırken yarım bıraktığı bir işi kaldıysa o dünyadan kopamaz." Filmin fragmanından alıntı.

Araf 5: Aile (2022) Konusu:

Üniversitede okuyan Hande, sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine bir tez yazacaktır. Bu tezi farklı kılan nokta ise, sadece teoride değil yapacağı pratiktir. Hande bunun için, sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanır ve kendisine büyü yaptırmak için üç arkadaşını ikna eder. Ancak işler tahmin ettiği gibi gitmez. Hande ve arkadaşlarını bekleyen olaylar silsilesi, onları korku dolu bir maceranın ortasına atar.

Vizyon Tarihi: 25 Mart 2022

Yönetmen: Uğur Kaplan / Senaryo: Biray Dalkıran, Asuman Şener Dalkıran, Uğur Kaplan, Koray Yeltekin / Görüntü Yönetmeni: Özgür Çam / Müzik: Fırat Haznedaroğlu / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: DFGS Kafa İşler / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 25 dakika / Korku / 18+

Oyuncu Kadrosu:

Almira Tuğgül Küçükoğlu, İrem İpek, Can Suoruç, Zeynep Turpçu, Murat Ercanlı

Araf Serisindeki Filmler:

11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Büyü yapanlar hala vardır değil mi? Konu çok uzak bana. Okuldaki annelere sorsam diye düşündüm bir an. Sonra hemen vazgeçtim. Euzu besmele çektim. :)

      Sil
  2. don kişot romanını yky kazım taşkent klasiklerinden roza hakmen çevirisinden okuuuu :) türkçe ve ingilizce okudum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün gece pdf'lerden baktım Roza Hakmen çevirilerine. Bu sabahta kitabı elime aldım tekrar okumaya çalışacağım. Bu kez kolay göründü gözüme. Don Kişot - 100 Ölümsüz Eser Dionis yayınlarına aitmiş. Bu da benim backlistime girsin deep :)) Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. çevirmeni kim? başka yayınevlerinden okudum don kişotu, çok kötüydü, hepsi :) dionis, çevirmeni dilara yavuz imiş, bilemedim tabii belki iyi de olabilir, roza hakmen gibi çeviremez tabi, yayınevini de bilemedim. roza hakmen çevirisi çok acaip iyi :)

      Sil
  3. https://www.ankarapostasi.net/2022/03/en-iyi-film-indirme-siteleri.html

    baak ilgini çekebiliiir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğradım deep, adını hiç duymadığım siteler var. Yayını kaçırmışım, hatırlatma için çok teşekkürler :)

      Sil
  4. araf çok güzel flim kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. İlk filmde Murat Yıldırım oynamış. Biraz da bu yüzden ilgimi çekti. :)

      Sil
  5. Bu sene çok cin yaptı sanki ya, sen daha iyi bilirsin ama çok yapmadı mı ne dersin? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamı geliyor hem de sayıca çoklar. Diğer alemdekiler jön olduklarını biliyorlar mıdır acaba? :) Şaka bir yana daha yazmadığım çok sayıda film vizyon sırası bekliyor. İzleyici mi yoksa yönetmenler mi bu konuyu seviyor henüz çözemedim...

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön