12 Şubat 2022 Cumartesi

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun (2020)

Ali Doğançay'ın yazıp yönettiği Komedi Polisiye türlerindeki Soygun Oyunu: Büyük Vurgun (2020) filmi 18 Şubat 2022 günü vizyona giriyor. Parlak bir okul hayatının ardından iş hayatında dikiş tutturamayan iki arkadaşın önlerine gelen bir soygun planını gerçekleştirmeye başlamalarıyla gelişen olayların anlatıldığı yerli filmin başrollerini Burak Sevinç, Sercan Badur ve Selim Bayraktar paylaşıyor.

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun (2020) Poster

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun (2020) Konusu:

Okul hayatını başarılı bir şekilde bitiren ancak kendi ayaklarının üzerinde durabilmek adına açtıkları işte muvaffak olamayan Ali ve Okan'ın en yakın arkadaşları Orhan onlara bir teklifle gelir. Emniyet teşkilatında bir sınav açılmıştır. Bu sınavı dâhi olmalarına rağmen geçememeleri gariptir. Ama bu durumlara alışmış olan ikili hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Ancak tek bir farkla... Arkadaşları Orhan bir gece yarısı önlerine bir planla gelir. Onları şaşkına döndüren plan, ATM makinelerini soymakla ilgilidir ve kaybedecek bir şeyleri olmadığına inanan iki arkadaş şeytana uyup bu maceranın içine atılır. Ancak hiç bir şey göründüğü gibi değildir.

Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2022

Yönetmen - Senaryo: Ali Doğançay / Görüntü Yönetmeni: Ferhat Ayan / Müzik: Özgür Zoral 11ON Müzik / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: AD Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 120 dakika / Komedi, Polisiye

Oyuncu Kadrosu:
Burak Sevinç (Ali Toprak rolünde)
Sercan Badur (Okan Yüksel rolünde)
Selim Bayraktar (Yücel)
Gürkan Deniz Akhanlı (Orhan)
Bülent Alkış (Halil)
Seren Deniz Yalçın (Canan)
Yağmur Ün (Nurgül)

6 yorum:

  1. komedi çok tutuluyor herhalde artık bizde :) bir de cinler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dayı, İyi ki Varsın Eren, Dilberay son dönemlerde çıkıp dram türlerinde iyi gişe yakalayan filmler, komedi de izleniyor. Ama çok film çıkmasına rağmen cinli/korku filmlerinin izleyici sayıları aslında çok düşük. Bu biraz dağıtımla da ilgili. Bir de yerli animasyonlar çok tutuluyor. Aslan Hürkuş, Kaptan Pengu'da iyi gişe yapan filmler.

      Sil
  2. maskeli 5'ler geldi aklıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskeli 5'lerin oyuncularını hatırlıyorum ama serideki filmlerin konularını tam olarak anımsayamadım. İlk filmden bahsediyorsunuz sanırım. :)

      Sil
  3. Filmin fragmaınını dün ntv'de rastgelmiştim,maskeler beşler benim de aklıma geldi,dün izlediğimde..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce Maskeli Beşler'in ilk filmine baktım biraz. Bende sadece Irak isimli filmden izler var. :) Benzerlik konusunda yorum yapamıyorum. :)
      Soygun Oyunu, umarım güzel bir Komedi filmidir. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön