26 Şubat 2022 Cumartesi

Asmoday: Cin'ur Racim (2020)

Video paylaşan sosyal medya fenomenlerini bekleyen tehlikeler her geçen gün artarken, onlar en ilginç olanı, en merak edileni bulmak için çabalamaya devam ediyorlar. Yönetmen Rotin Engin Tutuş, Asmoday: Cin'ur Racim (2020) filminde sosyal medya fenomenlerinin başına gelen korkunç olayları konu ediyor. Yakında vizyona girecek olan Korku türündeki filmin başrollerini Emine Söyler, Demet Öz, Esra Er ve Barış Bayram Kesen paylaşıyor.

Asmoday: Cin'ur Racim (2020) Poster

Rotin Engin Tutuş Korku türünde çektiği filmlerle tanınıyor. Musabbar (2018) ve Fecr (2021) yönetmenin diğer filmleri olarak karşımıza çıkıyor.

Asmoday: Cin'ur Racim (2020) Konusu:

Elif, Hazal, Evrim ve Ömer ünlü olmaya çalışan sosyal medya fenomenleridir. Ünlü olup para ve takipçi kazanmak için Fırat nehrinin kenarında terk edilmiş olan gizemlerle dolu korkunç hikayeleriyle nam salmış bir köye gitmeye karar verirler. Köye gittiklerinde canlı yayın yaparak izleyicilerle paylaşacak ve amaçlarına ulaşacaklardır. Ancak köye vardıklarında hiçbir şey planladıkları gibi gitmez. Ünlü olmak için verdikleri mücadele ölüm kalım savaşına dönüşürken bir taraftan da köyün korkunç ve kanlı geçmişiyle de yüzleşeceklerdir.

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022
Yönetmen: Rotin Engin Tutuş / Senaryo: Erdal Tutuş, Ahmet Eriş / Görüntü Yönetmeni: Cem Zühbahar, Sait Ali Erişek / Müzik: Özgür Fırat / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Büyük Galileo Film, Vessa Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 90 dakika / Korku / 16+
Oyuncu Kadrosu:
Emine Söyler, Demet Öz, Esra Er, Barış Bayram Kesen

Güncelleme:
07.04.2022 Filmin 8 Nisan 2022 olan gösterim tarihi ertelendi.
20.04.2022 Yeni vizyon tarihi 8 Temmuz 2022 oldu.

7 yorum:

  1. Bu tarz filmler çok arttı. :) Reyting için fenomenlerin yapmadığı da yok. Bu şekilde olmasa da başlarına kaza gelenler de oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'daki korku evi macerası paylaşımın aklıma geldi Duygu, ne hikayeydi ama :))

      Sil
  2. iyi bir korku filmine benziyor izlemeye çalışacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuyu beğenmenize sevindim, çok teşekkürler :)

      Sil
  3. eh izlenir, bu arada inventing anna ne film yaa ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin namı almış yürümüş deep, bitince bir kaç ay sonra bakarım. Konusu ilginç geldi :)

      Sil
  4. Korku sinemasında biz de varız dediğimiz bir film daha demek, yok ben korku filmi severim ama yerli sevemiyorum. Pas geçeceğim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön