7 Ocak 2022 Cuma

Benden Ne Olur? (2021)

Hayat siz başka planlar yapmakla meşgulken başınıza gelen şeydir.

Aslı T. Kızmaz'ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Romantik, Komedi türündeki Benden Ne Olur? (2021) adlı yapım 14 Ocak 2022 günü vizyona giriyor. Murat Şenöy'ün yönettiği yerli filmin başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan paylaşıyor. Filmin ana kahramanı olan ve hayatını bir türlü düzene sokamayan Sertab, dikkatini toplayıp yeniden hayata tutunmaya çalıştığında kader karşısına ünlü ve yakışıklı bir oyuncu çıkarıp genç kızın planlarının suya düşmesine neden oluyor.

Benden Ne Olur? (2021) Afiş

Benden Ne Olur? (2021)Konusu:

Sertab Bal, çevresindekilerin kendisinden beklediği düzenli hayatı bir türlü inşa edememiş, istedikleri konusunda sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır. Kazayla ablası Harika’nın evini yakınca hem evsiz hem de parasız kalan Sertab, Harika’nın 'Senden hiçbir şey olmaz.' sözleri ile büyük bir kırılma yaşar ve 'Benden ne olur herkese göstereceğim.' diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Yeni ve düzenli bir hayat kurmaya çalıştığı sırada yakışıklı oyuncu Soner’le tanışması, Sertab’ın tüm planlarını alt üst edecektir.

Vizyon Tarihi: 14 Ocak 2022

Yönetmen: Murat Şenöy / Senaryo: Aslı T. Kızmaz ve Müge Öztürk / Kitap Uyarlaması: Aslı T. Kızmaz / Görüntü Yönetmeni: Olcay Oğuz / Müzik: Tolga Çebi / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Med Yapım, Ay Yapım, CJ ENM / Türkiye / 2021/ Süre: - / Romantik, Komedi

Oyuncu Kadrosu:
Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci

6 yorum:

  1. Güzel bir filme benziyor. İzlemek isterim. Emeğine sağlık 😊🤚

    YanıtlaSil
  2. Bizde bu filme çıktığı gün gidicez diye plan yapıyorduk kızlarla, ancak kızlardan birisinin kayınvalidesi vefat etti. Artık film vizyondan çıkmadan inşaallah gideriz dedik. Kısmet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah rahmet eylesin. Arkadaşına ve eşine sabırlar diliyorum.
      Her şey nasip kısmet işi...
      Çok teşekkürler.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Dizi oyuncularının sinema filmi çekmelerini biraz garip buluyorum. Çektikleri
      dizilerin her bir bölümü sinema filmi uzunluğunda oluyor zaten :)) Bu işin şakası tabi. Keşke daha çok film çekseler. Konuları da bilmediğimiz hayatlara dair olsa, izlerken hem keyif alsak, hem şaşırsak, hem ufuk açıcı olsa...
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön