28 Ocak 2022 Cuma

Afacanlar: İş Başa Düştü (2019)

Enes Ateş'in yazıp yönettiği Komedi, Aile türündeki filmde AVM'inde bir grup çocuğun da işe karıştığı gece yaşanan çılgın olaylar konu ediliyor. 4 Şubat 2022 günü vizyona girecek olan Afacanlar: İş Başa Düştü (2019) filminin başrollerini Gürgen Öz, Burak Hakkı ve Umut Avcı ile çocuk oyuncular olan Berat Efe Parlar ve Balım Gaye Bayrak paylaşıyor.

Berat Efe Parlar'ın başrolde olduğu Gamonya: Hayaller Ülkesi (2019) filmi de ilginizi çekebilir.

Afacanlar: İş Başa Düştü (2019) Poster

Afacanlar: İş Başa Düştü (2019) Konusu:

13 yaşındaki Emirhan bir AVM’de güvenlik müdürü olarak çalışan Sedat Yılmaz’ın oğludur. Emirhan, arkadaşları Ege ve Berkcan ile AVM’de bir gece geçirip VR oyunları oynama hayali kurmaktadır. Ünlü bir heykelin AVM’de sergileneceği gün Emirhan erkenden kalkar, babasına destek olmak için AVM'nin yolunu tutar. Bir talihsizlik sonucu babası gece nöbetine kalır ve Emirhan arkadaşlarını oraya davet edip durumu fırsata çevirmeye karar verir. Aynı gece iki hırsız eseri çalmak için AVM’ne gizlice girince işler karışır. Hırsızlar güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirirler. AVM'nde güvenliğin dışında kimsenin bulunmadığını düşünmektedirler. Ancak hırsızların hesaba katmadıkları çocuklar onları sabahın ilk ışıklarına kadar çeşitli numaralarla zorlayacaktır.

Vizyon Tarihi: 4 Şubat 2022
Yönetmen - Senaryo: Enes Ateş / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Başbaran / Müzik: Okan Kaya / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: CM Medya / Türkiye / 2019 / Süre: 1 saat 26 dakika / Komedi, Aile
Oyuncu Kadrosu:
Berat Efe Parlar, Gürgen Öz, Burak Hakkı, Balım Gaye Bayrak, Bedir Bedir, Umut Avcı, Duru Hoşver

6 yorum:

  1. 4 şubatta moonfall da geliyormuş sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moonfaal filminin yazısını pazartesi öğlen saatine programladım. Güzel bir konusu var. Sinemalara gelmesini merakla bekliyorum. :)
      Çok teşekkürler.

      Sil
  2. Çocukların ilgisini çekebilir. Komedilerde çocuk rolünde hep Berat Efe' yi görüyoruz. Dram ve aile dizilerinde Beren Gökyıldız' ın yer alması gibi. Daha farklı oyuncular görmek güzel olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldüy Güldüy Show vardı, hala var mı bilmiyorum, onun ekibinin oyuncuları var filmde. Evde tek başına filminin konusunu andırıyor biraz. Güzel bir macera bekliyor çocukları... Bir zaman sonra çocuk rollerine çıkamazlar, büyüyorlar :) Farklı oyuncuları o zaman göreceğiz sanırım :)
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. oyuncular iyi :) öz, hakkı :)

    YanıtlaSil
  4. Çocuklarda sinemalarda iyi iş çıkarıyor o zaman,trt'nin dizileride film haline geliyor diye bilimyorum..Ailecek izlenmesi gereken filmler..😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön