7 Aralık 2021 Salı

Lain (2021)

"Onlar sizin apaçık düşmanınızdır."

Konusu, lanetlenen bir köyde geçen Korku türündeki Lain (2021), 10 Aralık 2021 günü gösterime girecek. Yönetmenliğini Onur Aldoğan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Çaltepe'nin kaleme aldığı yapımın önemli rollerini Yalın Cengiz, Funda Dönmez ve Rıfat Kanpara paylaşıyor.

Lain (2021) Afiş

Lain (2021) Konusu:

Küçükken köyünde dramatik olaylar yaşayan Can orada olanlardan kaçıp kendine yeni bir hayat kurmuş, evlenmiştir. Eğitim hayatını yatılı okullarda geçiren Can'ın anne babası o küçükken ölmüş geriye sadece babaannesi kalmıştır. Can'ın geçmişi peşini bırakmamış, hayatı kâbusa dönmüştür. Karısı Ece'yi de yanına alan adam geçmişiyle yüzleşmek için köyüne geri döner. İçlerinde babaannesiyle birlikte sadece birkaç kişi kalan köy gereğinden fazla ıssız ve terk edilmiş bir vaziyettedir. Köyün bu durumundan işkillenen Can orada birkaç gün geçirmeye karar verir. İnsanların hiç misafirperver olmadığı bu yerde geçmişiyle yüzleşmeye başlayan adam oradaki laneti de keşfeder. Bu sırada karısı Ece 'varlıklar' tarafından kaçırılınca onu kurtarmak için ölesiye bir mücadelenin içine girer.

Vizyon Tarihi: 10 Aralık 2021
Yönetmen: Onur Aldoğan / Senaryo: Erkan Çaltepe / Görüntü Yönetmeni: Cihan Tatar / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Cinemoon Film ve Onn Medya / Türkiye / 2021 / Süre: 90 dakika / Korku / 13+
Oyuncu Kadrosu:
Yalın Cengiz, Funda Dönmez, Rıfat Kanpara, Asuman Özdemir, Doruk Emek, Sinan Taşkan

8 yorum:

  1. 10 Nisan'da diyor ama sanırım pandemiden dolayı bugüne sarktı vizyona girmesi.

    Değişik bir korku filmine benziyor. İzlemek lâzım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, görüntülerdeki 10 Nisan'dan kastedilen 10 Nisan 2020. Yani film uzun süredir vizyona girmeyi bekliyor. Pandeminin etkisi büyük oldu. İki kez sinemalar kapatıldı. Yeni bir erteleme almazsa 10 Aralık'ta gösterime girecek. Çünkü gösterime girme konusunda son dakika değişikliği çok fazla yaşanıyor.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. İlginç görünüyor, merak ettim. :) Adamın çocukluğunu oynayan biraz garip durmuş bir korku filmi değil de sevimli filmlere daha uygun gibi geldi. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk tatlı hakikaten :) Fragmanın ilk sahnesinde ağaca asılı olan annesini görüyor sanırım... Sahne dehşet verici.
      Çok teşekkür ediyorum :))

      Sil
  3. vayyy yeni korku filmi ...hadi bakalım inşallah korkarız....sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmen Onur Aldoğan'ın adını filmlerde görünce tamam diyorum yeni bir korku filmi geliyor. :) Lain, türü sevenlerin ilgisini çekeceğe benziyor.
      Çok teşekkür ediyorum.:)

      Sil
  4. varlıklar nasıl acaba :)

    YanıtlaSil
  5. Türk işi korku filmlerine çok mesafeliyim. İyi yorumlar görürsem bi ihtimal şans verebilirim. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön