8 Aralık 2021 Çarşamba

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi (2021) Yerli Film

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi

Uğur Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği Aksiyon, Aşk, Dram türlerindeki Dayı: Bir Adamın Hikâyesi (2021) Yerli Film10 Aralık 2021 Cuma günü gösterime giriyor. Afişte öne çıkan, Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket ve Turgut Tunçalp'in önemli rollerini paylaştığı yerli film, adalet duygusu gelişmiş olan sevilen bir kabadayının hikâyesini anlatıyor. Filmin ana karakterinin kim olduğuyla ilgili şimdiye kadar yapılan tahminler için yönetmen Bayraktar, karakteri oluştururken babasından esinlendiğini açıklamış. Filmin kadrosunda yönetmenle aynı soy ismi taşıyan Ufuk Bayraktar yönetmenin kardeşi, Efe Cevahir Bayraktar ise yeğenidir.

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi (2021) Yerli Film Afiş

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi (2021) Konusu:

Cesur, merhametli ve adil biri olarak büyüyen Cevahir, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’da kahvehane işleten köylüleri Seyfi’nin yanına gönderilir. Cevahir'in İstanbul'da edindiği hayat tecrübesi onu kabadayılar âlemiyle tanıştıracak ve adım adım zirveye doğru yükselirken şarkıcı olan Hatice'ye âşık olacaktır.

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi (2021) Yerli Film Ufuk Bayraktar

Vizyon Tarihi: 10 Aralık 2021

Yönetmen: Uğur Bayraktar / Senaryo: Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk II / Görüntü Yönetmeni: Türksoy Gölebeyi, Hatip Karabudak / Müzik: Yıldıray Gürgen / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Ubay Film, Zyef Film, Insignia / Türkiye / 2021 / Süre: 125 dakika / Aksiyon, Aşk, Dram / tt11267076

Oyuncu Kadrosu:
Ufuk Bayraktar (Cevahir)
Gizem Karaca Ekmekçi (Hatice)
Ahmet Varlı
Beste Bereket
Turgut Tunçalp
Ümit Çırak
Rıza Akın
Cem Kurtoğlu (Hâkim)
Efe Cevahir Bayraktar

5 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön