2 Kasım 2021 Salı

The Marksman | Kartel'den Kaçış Hikâyesi

KORUYUCU

Başrolünü Liam Neeson'un oynadığı ABD yapımı film The Marksman, Kartel'den kaçış hikâyesi ile sinemalara geliyor. 5 Kasım 2021 günü gösterilmeye başlanacak olan Gerilim, Dram, Aksiyon türlerindeki filmin yönetmenliğini ise Robert Lorenz üstleniyor.

2021 yılının Ocak ayında Amerika sinemalarında gösterilmeye başlayan Koruyucu filminin ana karakteri olan Jim, Arizona-Meksika sınırında yaşıyor ve yasadışı sınır geçişlerini ihbar ediyor. Vietnam Gazisi ve eski denizci olan Jim aynı zamanda keskin nişancı. Filmin adı olan “Marksman” kelimesinin Türkçe karşılığı olan "Nişancı" da kahramanımızın bu yeteneğinden geliyor. Liam Neeson'un oyunculuğunun beğenildiği, ancak senaryonun bildik klişelerle dolu olması nedeniyle olumsuz eleştiriler aldığını da belirteyim.

Koruyucu
The Marksman Kartel'den Kaçış Hikayesi

Koruyucu - The Marksman (2021) Konusu:

Eşini kaybeden ve çiftçilik yapan Jim, çiftliğin borçları yüzünden zor günler geçirmekte, her gün sınırda devriye gezerek ülkeye girmeye çalışanları ihbar etmektedir. Jim, bir gün sınırdan kaçak geçiş yapan Rosa ve 11 yaşındaki oğluyla karşılaşır. Onları telefonla ihbar eder, bu sırada anne ve oğlunu takip eden kartelin adamlarıyla çatışmaya girer. Ağır yaralanan Rosa oğlunu para dolu bir çantayla birlikte Jim'e teslim eder. Tek isteği oğlu Miguel'i Chicago'daki evine ulaştırmasıdır. Jim, polis olan kızı Sarah'la Miguel'le ilgili tartışır ve çocuğu Sınır Devriye istasyonundan kaçırır. Arizona'dan Chicago'ya doğru kendilerini takip edenlere yakalanmadan gidecekleri tehlikeli yolculuğa başlarlar.

Koruyucu - The Marksman (2021) Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2021

Diğer Adı: The Marksman / Yönetmen: Robert Lorenz / Senaryo: Chris Charles, Danny Kravitz ve Robert Lorenz / Görüntü Yönetmeni: Mark Patten / Müzik: Sean Callery / Dağıtımcı: CJ ENM / ABD / 2021 / Süre: 1 saat 48 dakika / Gerilim, Dram, Aksiyon / tt6902332 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Liam Neeson (Jim Hanson rolünde)
Jacob Perez (Miguel)
Katheryn Winnick (Sarah Pennington - Jim'in üvey kızı)
Teresa Ruiz (Rosa)
Alfredo Quiroz (Carlos)
Sean Rosales (Hernando)
Dylan Kenin (Randall)
Juan Pablo Raba (Mauricio)

1 yorum:

  1. neeson çok iyi oyuncu, ralph fiennes gibi, aslında gençken iyi bond olabilirmiş, aksiyona iyi gidiyor, taken serisi, özellikle ilki çok iyiydi :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön