1 Kasım 2021 Pazartesi

Turu ve Sirk Maceraları | Animasyon

TURU

Arjantin, İspanya ortak yapımı olan Animasyon filmi Turu ve Sirk Maceraları adlı yapım 5 Kasım 2021 günü gösterime giriyor. Víctor Monigote ve Eduardo Gondell'in yönettiği Animasyon, sıra dışı bir tavuk olan Turu'nun başından geçen maceraları anlatıyor. Görünüşü ve davranışları nedeniyle kümesindekiler tarafından alaya alınan Turu'ya onu satın alan müzik öğretmeni Isabel destek olacak, bu sayede Turu gizli yeteneklerini keşfedecektir.

Orjinal adı 'La Gallina Turuleca' olan Animasyon filmi sayesinde, İspanyolların televizyon geçmişinden günümüze taşınan, eskilere nostalji yaşatacak olan 'La Gallina Turuleca' şarkısı ve kahramanları günümüz çocuklarıyla tanışıyor.

Turu ve Sirk Maceraları Animasyon

Turu ve Sirk Maceraları (2019) Konusu:

Turu, tuhaf görünümü ve yumurtlayamamasından dolayı kümestekilerin alay ettiği bir tavuktur. Tüysüz oluşu yüzünden dışlanan Turu'ya, onu satın alan eski bir müzik öğretmeni destek olmaya çalışır. Turu'nun hayatı, müzik öğretmeni Isabel'in çiftliğine gittiğinde gizli yeteneğini keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Konuşabildiğini, şarkı söyleyip dans edebildiğini keşfeden Turu, yetenekleri sayesinde korkularını aşmaya başlar. Isabel, Turu'dan yeteneklerini, etrafta kötü insanların varlığını hatırlatarak, gizlemesini ister. Isabel ne derse kabul eden Turu’nun huzurlu geçen günleri, Isabel’in kaza geçirmesiyle son bulur. Turu, Isabel’i görmek için şehirdeki hastaneye gitmeye karar verir.

Turu ve Sirk Maceraları (2019) Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2021
Diğer İsimleri: La Gallina Turuleca, Turu, The Wacky Hen / Yönetmen: Víctor Monigote ve Eduardo Gondell / Senaryo: Juan Pablo Buscarini, Eduardo Gondell ve Pablo Bossi / Görüntü Yönetmeni: Alejandro Valente / Müzik: Sergio Moure / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Siyah Beyaz Movies / Arjantin, İspanya / 2019 / Süre: 80 dakika / Animasyon, Macera, Aile / tt8790552
Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Eva Hache, Jose Mota, Ana Angeles Garcia

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön