11 Kasım 2021 Perşembe

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021

Kasım ayının ikinci Cuma gününde, dördü yerli olmak üzere toplamda sekiz yapım vizyona girdi. Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 haftasının filmlerinden öne çıkan 'Dün Gece Soho'da uluslararası platformlarda adı sıkça gündeme gelen bir yapım...

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021

Yabancı Film

Dün Gece Soho'da - Last Night in Soho (2021)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Dün Gece Soho'da

Edgar Wright'ın yönettiği Korku, Gizem, Dram türündeki filmde, hevesli bir moda tasarımcısı olan Eloise okumak için Londra'ya taşınır. Gizemli bir şekilde kendini bir anda 1960'ların Londra'sında bulur. Çok hoşuna giden bu zaman yolculuğunda şarkıcı Sandy ile karşılaşır. Ancak bu yaşadıkları kısa zamanda karanlık bir şeye dönüşecektir.

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler

Güney Kore yapımı olan "Red Shoes and the Seven Dwarfs", klasik masalları farklı bir olay örgüsüyle beyazperdeye taşıyor. Pamuk Prenses, üvey annesi olan cadı kraliçenin elinden babasını kurtarmak için çabalarken bulduğu bir çift kırmızı pabuç sayesinde büyüleyici bir güzelliğe bürünür… Masallar Diyarı’nın bir başka yerinde yedi yakışıklı prens, büyüyle cüceye dönüşmüştür… Çeşitli rastlantılar sonrasında Pamuk Prenses’in yolu yedi kahraman cüceyle kesişir. Kahramanlarımız, sevgi, dostluk ve gerçek güzelliğin anlamını bulacakları tehlikeli bir maceraya doğru yelken açarlar.

Rifkin'in Festivali - Rifkin's Festival (2020)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Rifkin'in Festivali

Woody Allen'ın yazıp yönettiği Komedi türündeki film, Film eleştirmeni olan Mort Rifkin ve genç karısının San Sebastian’da film festivali'ne katılmalarını ve şehirde geçen sürede yaşadıkları aşkları anlatıyor.

Addams Ailesi 2 - The Addams Family 2 (2021)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Addams Ailesi 2

Greg Tiernan ve Conrad Vernon'ın yönettiği Animasyon, Addams ailesinin çocuklarının büyümesiyle aile arasındaki bağın zayıfladığını gören aile büyüklerinin tatil yapamaya karar vermelerini ve hep birlikte çıktıkları uzun tatil yolculuğunda başlarından geçen birbirinden ilginç olayları anlatıyor.

Yerli Film

4N1K Düğün (2021)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 4N1K Düğün

4N1K film serisinin üçüncüsünde çete elemanlarından Ali ve Yaprak evlilik hazırlıklarını yapmış, nikâha sayılı saatler kalmıştır. Annesinin dayatmalarından sıkılan Yaprak bir kaza geçirir ve hafızasını yitirir. Ali, 17 yaşına dönen Yaprak'ı tekrar kendisine âşık etmek için çetenin diğer üyelerinden yardım ister ve macera başlar. Deniz Coşkun'un yönettiği film Komedi, Romantik, Gençlik türlerinde.

Af (2020)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Af

Cem Özay'ın yönetmenliğini üstlendiği Dram türündeki filmde, ailesinin geçimini, yaşadıkları dağ köyünde ağaç ticareti yaparak sağlayan bir baba evdekilere kötü davranmakta, oğlunun üzerine çok gitmektedir. Oğlu Aziz kazara kardeşini öldürünce evde yaşanan dram başka bir boyuta taşınır.

Seni Bulacam Oğlum! (2020)

Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021
Haftanın Filmleri 12 Kasım 2021 Seni Bulacam Oğlum

Biriktirdiği parayı alıp ona borç takıp ortadan kaybolan en yakın arkadaşı İskender'i arayan Ertan'ın başına gelenlerin anlatıldığı Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Gökhan Yıkılkan üstleniyor.

Cin Çarpılması (2021)

Yeni Yazı*
Cin Çarpılması (2021) Fragman

Onur Aldoğan'ın yazıp yönettiği Korku türündeki Cin Çarpılması (2021) dört oyunculuk öğrencisinin başından geçenleri anlatıyor.

Anadolu'da bir üniversitede oyunculuk okuyan dört öğrencinin başına, bölümlerine yeni atanan kamera önü oyunculuk hocası Sinan ile tanıştıktan sonra geceleri kötü olaylar gelmeye başlar. Dört genç onları rahatsız eden şeyin sebebinin Sinan hoca olduğunu anlarlar. Geceleri üniversiteye giden Sinan'ı takip edip onunla konuşmak isterler ancak onlara musallat olan cin de çoktan onlar ile birlikte kampüse gelmiştir. Köşe kapmaca başlar ve Sinan'ın kötü geçmişinin izi ile yolları kesişir.

Yönetmen - Senaryo: Onur Aldoğan / Görüntü Yönetmeni; Çağatay Uysal ve Anıl Buldu / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Cinemoon Film / Türkiye / 2021 / Süre: 72 dakika / Korku / 13+

5 yorum:

  1. Af ilgimi çekti, dram severim. Diğerleri çok merak uyandırmadı. :)

    YanıtlaSil
  2. bu listede bencesii yıldız film yok :)

    YanıtlaSil
  3. en ilginci adams family olabilir belkiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soho'yu merak ettim ben deep, ergen Wednesday'da merak edilesi :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön