6 Kasım 2021 Cumartesi

Aykut Enişte 2 Vizyon Tarihi | Aralık Ayı

AYKUT ENİŞTE 2 (2021)

Aykut Enişte fanlarının uzun süredir beklediği devam filminin vizyon tarihi belli oldu. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) YouTube'daki kanalında yayınlanan teaserdeki açıklamaya göre Aykut Enişte 2 vizyon tarihi Aralık ayı olarak duyuruldu. Cem Gelinoğlu'nun başrolünü oynadığı Komedi türündeki filmin vizyon tarihinde bir değişiklik olmazsa 3 Aralık 2021 Cuma günü sinema salonlarında seyircisi ile buluşacak.

Aykut Enişte 2
Aykut Enişte 2 Vizyon Tarihi | Aralık Ayı

Onur Bilgetay'ın yeniden yönetmenlik koltuğuna oturduğu Aykut Enişte 2 (2021) filminin kadrosunda çekirdek oyuncular yerlerini koruyor. Kadroya, diziseverlerin Yahşi Cazibe filmindeki Kemal rolüyle tanıdığı Hakan Yılmaz, Kuruluş Osman’ın ödüllü minik yıldızı Oğuz Kara, İnsanlar İkiye Ayrılır'ın ödüllü oyuncusu Nezaket Erden, tiyatrolardan tanıdığımız emektar oyuncu Güler Ökten yeni oyuncular olarak dâhil oldu.

Aykut Enişte 2 Vizyon Tarihi Aralık Ayı, Yeni Oyuncular

İlk filmde Gülşah'ın erkek kardeşi Mithat'ın nasıl enişte hasretiyle yanıp tutuştuğunu izlemiştik. Yeni filmde ise Mithat'ın ilk göz ağrısı olan eniştesi ile tanışıyoruz. 2019 yılının Mayıs ayında sinemalarda izlediğimiz sevilen filmin konu bilgilerine buradaki linkten ulaşabilirsiniz; Aykut Enişte (2019) 

Aykut Enişte 2 (2021) Konusu:

Aykut ve Gülşah evlenmek üzereyken, Gülşah'ın ablasının dolandırıcı kocası ortaya çıkar ve Aykut'u dolandırır. Aykut, Gülşah ile evlenebilmek ve yuva hasretine son vermek için karşısına çıkan her problemi çözmeye çalışacaktır.

Vizyon Tarihi: 3 Aralık 2021

Yönetmen: Onur Bilgetay / Senaryo: Cem Gelinoğlu, Giray Altınok, Muammer Tali / Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir / Müzik: / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: BKM / Türkiye / 2021 / Süre: - / Komedi / tt12738164

Aykut Enişte 2 (2021) Teaser

Aykut Enişte 2 (2021) Oyuncu Kadrosu:
Cem Gelinoğlu (Aykut)
Melis Babadağ (Gülşah)
Lale Başar (Şule)
Hakan Yılmaz
Selen Domaç (Dilşah)
Mekin Sezer (Mithat)
Müfit Kayacan (Sadi)
Güler Ökten
Nezaket Erden
Oğuz Kara
Ali İpin
Kerim Ertekin
...

4 yorum:

  1. Ben bunun birincisini de seyretmedim ama eşim bayılıyor bu tarza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin ilki benim hoşuma gitmişti. İkincisini de merakla bekliyorum :)

      Sil
  2. nette görürsem izleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinemalardan sonra televizyonlara da gelecek deep. Oradan da şansını deneyebilirsin :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön