30 Ağustos 2021 Pazartesi

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

SHANG-CHI ve 10 YÜZÜK EFSANESİ

Destin Daniel Cretton'ın yönettiği solo bir Marvel Sinematik Evreni filmi olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül 2021 günü gösterime giriyor. Asya kökenli bir kahramının yer aldığı ilk solo filmin kökeni, Shang-Chi'nin 1970'lerden önce yer aldığı Marvel Comics'ten geliyor. Kung Fu ustası olarak bilinen karakter Bruce Lee'den sonra modellenmiş.

Filmde Shang-Chi rolünü Simu Liu canlandırıyor. Yapımda önemli bir yer tutan klasiğin dışında bir kötü adam olan Wenwu'ya ise Tony Leung hayat veriyor.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) Poster

Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi filminde, Amerika'da vale olan, arkadaşı Katy ile sakin bir hayat süren Shang-Chi, bir gün saldırıya uğradığında uzak durduğu The Ten Rings örgütüne karşı kullanmadığı yeteneklerine baş vurarak mücadele etmek zorunda kalıyor.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) Konusu:

Shang-Chi'nin babası Wenwu ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) Simu Liu

Vizyon Tarihi: 3 Eylül 2021

Diğer Adı: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings / Yönetmen: Destin Daniel Cretton / Senaryo: Dave Callaham, Destin Daniel Cretton, Andrew Lanham / Marvel comics / Görüntü Yönetmeni: Bill Pope / Müzik: Joel P West / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2021 / Süre: 132 Dakika / Macera, Aksiyon / tt9376612

Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi (2021) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Simu Liu (Shaun / Shang-Chi)
Tony Chiu-Wai Leung (Xu Wenwu)
Awkwafina (Katy)
Meng'er Zhang (Xialing)
Fala Chen (Li)
Michelle Yeoh (Ying Nan)
Wah Yuen (Master Guang Bo)
Florian Munteanu (Razor Fist)
Ben Kingsley (Trevor Slattery)
Tim Roth (Abomination)

Güncelleme:
10.02.2022 Film 94. Akademi Ödüllerinden En İyi Görsel Efekt dalında 1 adaylık kazandı.

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön