5 Ekim 2021 Salı

Sansür | Censor (2021)

CENSOR

Kadın yönetmen Prano Bailey-Bond'un ilk filmi olan İngiltere yapımı Korku Filmi Sansür - Censor, 8 Ekim 2021 günü gösterime giriyor. Başka Sinema dağıtımıyla salonlara gelen film dünya promiyerini 2021 Sundance Film Festivali'nde yaptı. Bu yıl İstanbul Film Festivali'nde de yarışan İngiliz psikolojik Korkusu Censor, İngiltere'de Film Sınıflandırma Kurulu için çalışan ve küçükken kız kardeşi kaybolan bir kadın olan Enid'in etrafında şekilleniyor.

Sansür Censor (2021) Afiş

Sansür - Censor (2021) Konusu:

Enid Baines, film sansürcüsü olarak çalışan genç bir kadındır. Yaptığı titiz çalışmalarından gurur duyan Enid, izleyicileri birçok zararlı etkiden korur. Onun korumaya yönelik tutumu, kısa bir süre önce gıyaben öldüğü ilan edilen kardeşinin ortadan kaybolmasının ayrıntılarını hatırlayamamasından kaynaklanan suçluluk duygusuyla bağlantılıdır. Bir gün kendisine kadın gözüyle incelemesi için bir film getirilir. Enid, filmdeki olayların ve oyuncunun, kaybolan kardeşininkiyle benzer unsurlar barındırdığını keşfeder. Araştırması ise onu karanlık bir yola sokacaktır.

Sansür
Sansür | Censor (2021) Niamh Algar
Vizyon Tarihi: 8 Ekim 2021

Diğer Adı: Censor / Yönetmen: Prano Bailey-Bond / Senaryo: Prano Bailey-Bond, Anthony Fletcher / Görüntü Yönetmeni: Annika Summerson / Müzik: Emilie Levienaise-Farrouch / Dağıtımcı: Başka Sinema / İngiltere / 2021 / Süre: 84 Dakika / Korku / tt10329614 / 18+ /

Sansür (2021) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Niamh Algar (Enid Baines)
Michael Smiley (Doug Smart)
Nicholas Burns (Sanderson)
Vincent Franklin (Fraser)
Sophia La Porta (Alice Lee)
Adrian Schiller (Frederick North)
Clare Holman (June)

2 yorum:

  1. Hahahahahaaha ya bu korku filmlerine bakıyorum Deep hemen yorum yazmış :) ay çok tatlı yaaa

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön