13 Eylül 2021 Pazartesi

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

İlki 2019 yılında yayınlanan 'Escape Room' serinin ikinci filmi olan Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası 17 Eylül 2021 günü sinemalarda gösterime giriyor. Adam Robitel’in tekrar yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Minos Kaçış Odaları'nda hayatlarını ortaya koyarak yarışan oyuncular, nefes kesen tuzaklarla dolu odalarda zamana karşı yarışarak ve bilmeceleri çözerek çıkış yolu arıyorlar.
Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası
Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (2021) Poster
Minos bu kez dünyanın en seçkin müşterilerine daha karmaşık odalarda hayat ve ölüm üzerine bir kumar seyri vaat ediyor. Vahşete aç olan müşteriler hayatı için savaşan insanların etkileyici performanslarını bir spor aktivitesi gibi izliyor.
Escape Room: Tournament of Champions
Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası
İlk turnuvanın hayatta kalarak şampiyonu olan Zoey ve Ben yeni bir oyuna katılmak üzereler. Ben, oyunlardan sonra gördüğü kâbuslar yüzünden hayatına devam etmekte zorlanmıştır. Zoey, Minos'un sonunu getirmeye ve bir daha bu oyunun oynanmasını engellemeye kararlı olarak Ben'i ikna eder. Ben, daha önce hayatını kurtarmış olan Zoey’yu kıramaz ve birlikte oyunun oynanacağı yere doğru yolculuğa çıkarlar. Ancak gittikleri yerde başlarına gelen bir olay onları bir tuzağa sürükler. Bilmeden bindikleri trende başka oyunların kazananı olan 4 oyuncu daha vardır ve istekleri dışında bir araya getirilen oyuncuların hepsi de mecbur kaldıkları bu oyunu oynamaya başlarlar.
Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (2021)

Vizyon Tarihi: 17 Eylül 2021
Diğer Adı: Escape Room: Tournament of Champions / Yönetmen: Adam Robitel / Senaryo: Fritz Böhm, Maria Melnik, Bragi F. Schut / Görüntü Yönetmeni: Marc Spicer / Müzik: John Carey, Brian Tyler / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / Şirket: / ABD / 2021 / Süre: 88 Dakika / Korku, Gerilim, Gizem / tt9844522 / 13+
Escape Room: Tournament of Champions (2021) Altyazılı Fragman

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası Önemli Roller:
Logan Miller (Ben Miller)
Taylor Russell (Zoey Davis rolünde)
Isabelle Fuhrman (Clarie)
Holland Roden (Rachel Ellis)
Indya Moore (Brianna Collier)
Thomas Cocquerel (Nathan)
Carlito Olivero (Theo)

Adı Geçen Film:

4 yorum:

  1. izlemiştim güzeel :) (hoş bir film izledim, my own love song-reese witherspoon, aklında olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hızlısın deep :)) My Own Love Song, Nick Nolte'nin oynadığı film mi acaba? Onun ben tv'de son kısmını izlemiştim de unutmayıp tamamlayayım diye afişini masa üstüne koymuştum. Şimdi baktım da Kasım 2020 den beri fırsat yaratıp tamamlayamamışım :)

      Sil
    2. evet oooo, çok güzeeel :)

      Sil
  2. Serinin birincisi harika bir filmdi

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön