7 Eylül 2021 Salı

İnsanlar İkiye Ayrılır

İNSANLAR İKİYE AYRILIR

Tunç Şahin'in yazıp yönettiği İnsanlar İkiye Ayrılır, borç tahsil eden bir şirketin iki çalışanının yaptığı tahsilatlar ve aralarındaki rekabeti anlatıyor. Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın'ın önemli rollerini paylaştığı film 40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma kategorisinde yarışmıştı. Yapım, 2020 Antalya Film Festivali'nde En İyi Senaryo ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Nezaket Erden) ödüllerinin sahibi oldu.
İnsanlar İkiye Ayrılır
İnsanlar İkiye Ayrılır (2020) Afiş

İnsanlar İkiye Ayrılır (2020) Konusu:

Bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşmediği borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan ve görevleri, borçlu insanları psikolojik baskı ile köşeye sıkıştırarak, yapabilecekleri en yüksek tahsilatı yapmak olan Duygu ve Bahadır, Ceren adlı bir borçlunun dosyasını takip etmeye başlar. İkili bir yandan genç kadını köşeye sıkıştırmak için akıl oyunları oynarken, öte yandan da dosyanın sonunda alınacak prim için birbirlerine karşı amansız bir mücadele içine girer. Bu sırada Ceren ile Bahadır arasında karşı konulamaz bir çekim başlamıştır.

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2021
Diğer Adı: Two Types of People / Yönetmen - Senaryo: Tunç Şahin / Görüntü Yönetmeni: Sebastian Weber / Müzik: Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal / Yapım ve Dağıtım: Bir Film / Türkiye / 2020 / Süre: 102 Dakika / Dram / 13+
İnsanlar İkiye Ayrılır (2020) Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Burcu Biricik (Duygu rolünde)
Pınar Deniz
Aras Aydın
Nezaket Erden
Başak Daşman
Erdem Akakçe
Gökay Müftüoğlu
Sabahattin Yakut

7 yorum:

  1. Bu filmi duymamıştım Zulal, hemen not ettim. Bir yerlerde bulup izleyeyim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haftanın filmleri içinden konusunu en çok merak ettiğim İnsanlar İkiye Ayrılır filmi oldu. Burcu Biricik'te filmin bonusu :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Vay! Burcu Biricik ve kadrodaki gençler iyi bir iş vadediyor. Ödülü de kapmışlar, yolları açık olsun, ben izlerim. :) teşekkürler Zülalciğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin fragmanı hoşuma gitti. Sonu da sürprizliye benziyor. Yorumumla yanıltmak istemem ama bu filmi kaçırmamak lazım gibi.
      Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  3. Burcu Biricik son yıllara damga vurdu. Beğeniyorum oyunculuğunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar Burcu Biricik'in tv de yayınlanan bir dizisi var... Oyuncuyu sinemada da izlemek farklı bir keyif verecektir diye düşünüyorum.
      Çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  4. ödüllü mü hımms pikuuuu :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön