21 Eylül 2021 Salı

Gölgeler İçinde (2020)

Antalya, Boğaziçi ve Moskova Film Festivallerinden ödülle dönen Gölgeler İçinde filmi, 24 Eylül 2021 günü gösterime giriyor. Zerre filminin yönetmeni olan Erdem Tepegöz'ün yazıp yönettiği Bilim Kurgu, Dram türündeki film, ilkel bir teknolojiyle yönetilen bir fabrikada çalışan bir işçinin yaşamına odaklanarak zamansız ve mekânsız distopik bir hikâyeyi anlatıyor. Gölgeler İçinde (2020) filminin çekimleri Gürcistan’da bir maden kasabasında beş haftada gerçekleştirildi.

In the Shadows
Gölgeler İçinde (2020) Afiş

Gölgeler İçinde (2020) Konusu:

İlkel bir teknolojiyle yönetilen kömür fabrikasında meçhul bir gözetim sisteminin emirlerine uyarak, bir avuç yemek için uzun saatler boyu çalışan sadık maden işçisi, çalıştığı makinenin sorun çıkarmasıyla içinde bulunduğu sistemi sorgulamaya başlar ve fabrikanın bilmediği derinlikleriyle yüzleşir.

Gölgeler İçinde (2020) Fragman

Vizyon Tarihi: 24 Eylül 2021
Diğer Adı: In the Shadows / Yönetmen - Senaryo: Erdem Tepegöz / Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakosyan / Müzik: Greg Dombrowski / Sanat Yönetmeni: Armen Ghazaryan / Dağıtımcı: SİSAY / Yapım: Contact Film Works / Türkiye / 2020 / Süre: 94 Dakika / Bilim-Kurgu, Dram / tt7420438 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Numan Acar (Zait)
Vedat Erincin
Ahmet Melih Yılmaz
Emrullah Çakay (Dahi Çocuk)
Muharrem Bayrak
Selin Kavak
Ali Eren Sayar (Gözlem Evi Sorumlusu)

1 yorum:

  1. ooooo bizim sinema da bu konulara giriyor artık yaniii ooo güzeeel :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön