6 Ağustos 2021 Cuma

Vizyona Giren Filmler 6 Ağustos 2021

VİZYONA GİREN FİLMLER 6 Ağustos 2021

6 yabancı filmin vizyona girdiği haftada; Polanya'nın bu yıl ülkesinden Oscar'a aday gösterilen, "Bir Daha Asla Kar Yağmayacak", Amerikalı yönetmen David Lowery'nin İrlanda topraklarında çektiği fantastik dokunuşları olan şövalye temalı "Yeşil Şövalye", Müzik Belgeseli "Blackpink: The Movie", Bir gazetecinin kayıp zenci bir kızı arayışını anlatan "Kayıp Kız", yönetmeninin ikinci kez aynı konuyu işlediği Korku türündeki filmi "Lanetli Kardeş" ve GI Joe serisinin Snake Eyes karakterini anlattığı Uzakdoğulu, ninjalı Aksiyonu "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" filmleri bulunuyor. Bu saydığımız altı filmden biri (Blackpink: The Movie) diğerlerinden daha önce 4 Ağustos 2021 günü gösterime girdi. Vizyona giren filmler 6 Ağustos 2021 filmlerinin detaylarına başlıklardaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Vizyona Giren Filmler 6 Ağustos 2021


Yabancı Film

Lanetli Kardeş - Dark Sister (2018)

Sam Barrett'in 2014 yılında çıkan Sororal adlı filminin yeniden çevrimi olan Lanetli Kardeş, tuvale aktardığı resimlerin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu fark eden bir kızın hikâyesini konu ediyor. Korku, Gerilim, Gizem türündeki filmin başrolünde Amanda Woodhams yer alıyor.

Yeşil Şövalye - The Green Knight (2021)

David Lowery'nin yönettiği ve Dev Patel'in başrolünü oynadığı Fantastik Macera türündeki filmde, Kraliçe ve Kral Noel ziyafeti için genç Gwain'i Yuvarlak Masa'ya davet eder. Sir Gawain, krallığa olan kan bağını ve Kral olan amcasına kendisini kanıtlamak için düşmanı olan Yeşil Şövalye’nin meydan okumasını kabul eder ve zorlu aynı zamanda destansı bir mücadeleye girişir.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)

Robert Schwentke'in yönettiği Macera Aksiyon türündeki filmde, antik bir Japon klanının varislerinin hayatını kurtardıktan sonra klana kabul edilen azimli bir münzevi olan Snake Eyes'ın, geçmişinden gelen sırlar ortaya çıkar. Onuru ve sadakati sınanan kahramanın en yakınındaki kişinin kendisine olan güvenini kaybetmesi kaçınılmaz görünmektedir.

Blackpink: The Movie (2021)

Belgesel, Müzik türündeki Güney Kore yapımı filmde, 2016 yılında kurulan Güney Koreli kız grubu Blackpink'in, turnelerinden görüntüler ve grup üyeleriyle yapılan söyleşiler yer alıyor. Film 4 Ağustos 2021 günü gösterime girdi.

Kayıp Kız - Still Here (2020)

Yönetmen Vlad Feier'ın ilk uzun metrajlı filmi olan Kayıp Kız - Still Here, ortadan kaybolan küçük bir kızın bulunması için kimse çaba göstermezken bir gazetecinin olayın peşinden gitmesini anlatıyor. Dram, Suç türündeki Amerikan yapımı filmin başrolünde Johnny Whitwort var.

Bir Daha Asla Kar Yağmayacak (2020)

Polonya'nın 2021 Oscar adayı olan Komedi, Dram, Gizem türündeki Bir Daha Asla Kar Yağmayacak, Polonyo’da masör olarak çalışan Ukraynalı göçmen Zhenia'nın, müşterilerinin yaşadığı yüksek güvenlikli bir sitede bir guru figürü hâline gelmesiyle yaşanan olaylar dizisini anlatıyor.

6 yorum:

  1. listenin yıldızı, polonyaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haftanın film isimleri arasında da en güzel isme de Polonya filmi sahip. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Desteğin için çok teşekkürler canım, bir tanesin ❤️

      Sil
  3. Güzel bir liste, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim. Fırsat buldukça izlemek isterim. Sinema salonlarını da çok özledim bu arada. Patlamış mısır ve soğuk meşrubatla elbette. Kapalı mekanlarda uzun süre kalmak için henüz erken gibi.😊🤚

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön