17 Ağustos 2021 Salı

Reminiscence

ZİHİN GEZGİNİ

Hugh Jackman'ın başrolde oynadığı, yönetmen Lisa Joy'un ilk uzun metrajlı filmi olan Reminiscence - Zihin Gezgini, 20 Ağustos 2021 günü gösterime giriyor. Gerilim, Bilim Kurgu, IMAX türlerindeki film dünya sinemalarıyla aynı günlerde ülkemizde gösterilecek. 
Konusu, geleceğin savaşla parçalanmış ve sular altında kalmış Miami'sinde geçen filmde, zihin dedektifi olan Hugh Jackman (Nick) ve iş ortağı Thandiwe Newton (Watts) insanların anılarını yeniden yaşamalarına imkân veren bir hizmet sunarlar.

Reminiscence
Reminiscence 2021 Afiş

 Kocası Jonathan Nolan ile HBO dizisi Westworld'ün yaratıcısı olan Lisa Joy'un 'Reminiscense' filmini Hugh Jackson için yazdığı söyleniyor. Lisa Joy, konusu sular altında kalan bir şehirde geçen filme ilgili şunları ifade ediyor; "Bence dünya güzelliklerle dolu. Aynı zamanda iklim değişikliği ve yükselen sular gibi sorunları bulunuyor. Filmim, karşılaşabileceğimiz zorlukları kabul eden, bir araya gelip içinde yaşamak istediğimiz türden bir dünya yaratmak için umut taşıyan bir geleceğin portresini yaratmaya çalışıyor."

Reminiscence
Reminiscence Zihin Gezgini (2021)

Filmin çekimleri New Orleans ve Miami'de gerçekleştirildi. 2005 yılında New Orleans, Katrina Kasırgası vurunca sular altında kalmış, yıllar sonra HBO Kanalı'nda Treme isimli bir dizi yayınlanmıştı. Dizi, bir anda evsiz kalan halkın sular çekildikten sonra yaşadığı dramı, sorunları gerçekçi bir yaklaşımla anlatıyordu.

 

Reminiscence - Zihin Gezgini (2021) Konusu:

Özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister, müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatırlarında gezinir. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp ve bulma meselesi tehlikeli bir saplantıya dönüşür. Nick, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?

Reminiscence
Reminiscence 2021 Rebecca Ferguson ve Hugh Jackman

Vizyon Tarihi: 13 Ağustos 2021
Diğer Adı: Reminiscence / Yönetmen - Senaryo: Lisa Joy / Görüntü Yönetmeni: Paul Cameron / Müzik: Ramin Djawadi / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / Stüdyo: Warner Bros. / ABD / 2021 / Süre: 116 Dakika / Gerilim, Bilim-Kurgu, IMAX, Romantik / tt3272066 / 16+

Zihin Gezgini (2021) Altyazılı Fragman

Reminiscence - Zihin Gezgini (2021) Oyuncu Kadrosu:
Hugh Jackman (Nick Bannister rolünde)
Rebecca Ferguson (Mae)
Thandiwe Newton (Watts)
Angela Sarafyan
Cliff Curtis
Natalie Martinez
Daniel Wu (Aziz Joe)
Nico Parker (Zoe)
Marina de Tavira (Swati, Nick'in Karısı)

3 yorum:

  1. Tam benlik bir filme benziyor, umarım güzel işlenmiştir.

    YanıtlaSil
  2. buna benzer filmler izlemiştim insanları öldükten sonra belli bir süre eşleri veya sevdikleri hayatta imiş gibi izlenim veriyorlardı. Güzel bir filme benziyor tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön