17 Ağustos 2021 Salı

Paw Patrol: The Movie

PAW PATROL FİLMİ

Ryder ve kahraman köpek arkadaşlarının Macera Şehri'ni kargaşaya sürükleyen Belediye Başkanı Humdinger'a karşı verdikleri mücadelenin anlatıldığı Paw Patrol: The Movie adlı Animasyonun yönetmenliğini Cal Brunker üstleniyor. 
2013 yılında yayınlanmaya başlayan Nickelodeon çizgi film serisi PAW Patrol, 6 kahraman yavru köpeğin ve onların 10 yaşındaki korkusuz liderlerinin maceralarını anlatıyordu. Paramount Stüdyoları bu tatlı kahramanların sinema filmini üretti ve okul öncesi çocukların yanında büyüklere de hitap eden espriler içeren bir Animasyon ortaya çıkardı.
Paw Patrol Filmi, sevenleriyle 20 Ağustos 2021 günü sinemalarda buluşacak.

Paw Patrol Filmi
Paw Patrol: The Movie 2021 Afiş
   

Paw Patrol Filmi - Paw Patrol: The Movie (2021) Konusu:

Kısa bacaklı, uzun gövdeli bir köpek olan Liberty, Belediye Başkanı olan Humdinger şehri mahvetmeye başlayınca SOS gönderir. Ryder ve herkesin gözdesi kahraman köpek yavruları, aynı zamanda ezeli rakipleri olan Macera Şehri'nin Belediye Başkanı olan kedisever Humdinger'e karşı mücadeleye girmek üzere son hızla harekete geçer.
 
Paw Patrol Filmi
Paw Patrol: The Movie (2021)

Yavru köpeklerden birinin Macera Şehri’ndeki geçmişiyle yüzleşmesi gerekirken ekip, yeni arkadaşları, Liberty’den yardım alır. Birlikte, heyecanlı ve yeni aletlerle ve donanımlarla silahlanan PAW Patrol, Macera Şehri’nin vatandaşlarını korumak için savaşır.

Paw Patrol: The Movie (2021) Ryder

Vizyon Tarihi: 20 Ağustos 2021
Diğer Adı: Paw Patrol: The Movie / Yönetmen: Cal Brunker / Senaryo: Bob Barlen, Cal Brunker, Billy Frolick / Müzik: Heitor Pereira / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Paramount / ABD / 2021 / Süre: 88 Dakika / Animasyon / tt11832046

Paw Patrol Filmi (2021) Dublajlı Fragman

Orjinal Seslendirme Kadrosu
Iain Armitage, Will Brisbin, Ron Pardo, Marsai Martin, Yara Shahid, Kim Kardashian

2 yorum:

  1. Paw Patrol'e bakayım. Yazın yüzmeye uygun olmayan günlerde filmler iyi oluyor ☺️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön