26 Ağustos 2021 Perşembe

Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

KARANLIK ŞEHİR HİKAYELERİ: KİLİT

Adil Oğuz Valizade'nin yönetmenliğini üstlendiği Aksiyon, Gizem, Polisiye türlerindeki Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit, 27 Ağustos 2021 gününden itibaren sinemalara geliyor. Mert Fırat ve Mesila Aslı Pamuk'un başrollerde olduğu filmde kahramanlarımız, cezaevinde aynı gece arkalarında ipucu bırakmadan yataklarında ölen 10 mahkumun ölümünün ardındaki sırrın peşinden gidiyorlar.
Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit (2021) Afiş

Arif Valizade'nin yapımcısı olduğu Valizade kardeşlerin ilk uzun metrajlı polisiyesi 'Kilit', seri olarak düşünülen Karanlık Şehir Hikayeleri'nin ilk filmi olma özelliğini taşıyor.

Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit (2021) Konusu:

Cezaevinde rutin sabah sayımını yapan başgardiyan Hamza ve ekibi, girdikleri her koğuşta birer ikişer cesetle karşılaşır. Sekiz koğuşta on mahkûm, yataklarında ölmüştür. Vücutlarında boğulma, yaralanma veya darp izi bulunmayan cesetler için koğuşlardaki diğer mahkûmların da bir açıklaması yoktur. İstihbarat teşkilatından Selin Korkmaz ve cinayet bürodan Başkomiser Erol Haktan, olayın aydınlatılması için görevlendirilir. Göreve başlayan ikili, cezaevini karantinaya alır ve gardiyanlar dâhil herkesi sorgular. Gizemin aydınlatılması için tüm detayları titizlikle araştıran Erol ve Selin, açtıkları her “kilit” ile şoke edici gerçeklere daha da yaklaşacaklardır.
Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit (2021) 

Vizyon Tarihi: 27 Ağustos 2021
Yönetmen: Adil Oğuz Valizade / Senaryo: Adil Oğuz Valizade, Arif Valizade, Cenk Çalışır / Görüntü Yönetmeni: Gürol Beşer / Müzik: / Dağıtımcı: CGV Mars Dağıtım / Yapım: Dark Town Pictures / Türkiye / 2021 / Süre: 111 Dakika  / Aksiyon, Gizem, Polisiye / 13+
Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit (2021) Fragman

Oyuncu Kadrosu:

Mert Fırat (Erol Haktan rolünde)
Melisa Aslı Pamuk (Selin Korkmaz)
Asuman Dabak
Timur Acar
Mustafa Alabora
Gökhan Tevek
Tuğçe Karabacak
Doğan Keçin
Melik Akkaya
Aykut Taşkın

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön