25 Ağustos 2021 Çarşamba

Kar Kırmızı

KAR KIRMIZI

Atalay Taşdiken'in yazıp yönettiği Dram türündeki Kar Kırmızı, 27 Ağustos 2021 günü vizyona giriyor. At Yapım filmi olan Kar Kırmızı 98 dakika sürüyor. Mehmet Usta, Ahmet Mümtaz Taylan ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştıkları yapımda, işlemediği bir suç yüzünden 9 yıl hapiste yatan Yusuf'un eve döndüğünde hamile olarak bıraktığı karısının evi terk ettiğini öğrenmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.

Kar Kırmızı
Kar Kırmızı (2020) Afiş

Çıldır Gölü civarında çekimleri yapılan filmin yönetmeni olan Atalay Taşdiken, Mommo Kız Kardeşim, Arama Motoru, Meryem, Ah Yalan Dünyada, Bırakın Çocuk Oynasın (Belgesel) isimli filmlerin de yönetmenliğini yaptı. 'Kar Kırmızı' 57. Antalya Film Festivali'nde Ulusal Yarışma filmleri arasındaydı.

Kar Kırmızı
Kar Kırmızı (2020)

Kar Kırmızı (2020) Konusu:

Genç bir adam olan Yusuf, işlemediği bir suçtan hapse mahkûm olur ve dokuz yıl sonra şartlı olarak özgürlüğüne kavuşup eve döndüğünde karısının evi terk ettiğini görür. Karlar altına gömülü kasabasında karısı ve çocuğunu aramak için yola koyulan Yusuf, bu süreçte hayatının tamamen değişmesine neden olacak durumlarla karşı karşıya kalır. Yusuf hayatını yoluna koymak için döndüğü kasabada geçmişin yoluna çıkmasıyla zor zamanlar yaşamaya başlayacaktır.

Kar Kırmızı
Kar Kırmızı (2020) Mehmet Usta

Vizyon Tarihi: 27 Ağustos 2021

Yönetmen - Senaryo: Atalay Taşdiken / Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış / Müzik: Youki Yamamoto / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: At Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 98 Dakika / Dram / tt13092460 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Usta (Yusuf rolünde)
Özge Gürel
Ahmet Mümtaz Taylan
Baran Seyhan
Rıza Sönmez
Ümit Çırak
Hamdi Alp
Cemal Toktaş
Nergis Öztürk

Adı Geçen Filmler:
Arama Motoru (2016)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön