4 Kasım 2020 Çarşamba

Son Şaka

SON ŞAKA

Erkam Bülbül'ün yönettiği Komedi Aksiyon türündeki Son Şaka, telefon şakalarıyla bilinen radyocu Serdar'ın, Ayşen'e evlilik teklifi sırasında yaptığı şaka yüzünden kendini affettirmek için çıktıkları tatilde yaşanan aksiyon dolu serüveni konu ediniyor. Serdar Gökalp, Ege Kökenli ve Gökay Müftüoğlu'nun başrollerini paylaştığı yerli film 6 Kasım 2020 günü vizyona giriyor.

Son Şaka
Son Şaka (2020) Afiş


Son Şaka (2020) Konusu:

Yaptığı telefon şakalarıyla ünlü olan radyosu Serdar, sevgilisi Ayşen'e evlilik teklifi etmeye karar verir. Ve bunun unutulmaz olmasını arzu eder. Bu yüzden de evlilik teklifi ederken akıl oyunlarıyla dolu bir şaka yapmaya karar verir. Ancak beklenmedik bir durumla karşılaşır. Şaka yüzünden sinirleri bozulan Ayşen, evlilik teklifini kabul etmez. Serdar’a kızan Ayşen’in onu affedebilmesi için birlikte tatile çıkmaları şart olur. Ayşen’in ısrarıyla ortak arkadaşları Yusuf’un da katıldığı bu yolculuk sırasında, üçlü; jandarma komutanı, mafyatik Erol ve otel müdürü Derya’nın yer aldığı karmaşık bir serüvenin ortasına düşer.

Son Şaka
Son Şaka 2020 Serdar Gökalp ve Gökay Müftüoğlu

Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2020
Yönetmen: Erkam Bülbül / Senaryo: Fatih Mutlu / Görüntü Yönetmeni: Kemal Sözen / Müzik: Barış Aryay / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: Two Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: / Komedi, Aksiyon / 10+

Son Şaka (2020) Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Serdar Gökalp (Serdar rolünde)
Ege Kökenli (Ayşen)
Gökay Müftüoğlu (Yusuf)
Perihan Ünlücan (Derya)
Özer Arslan (Erol)
Osman Doğan (Metin)
Kemal Başar (Komutan)
Bülent Alkış (Jilet Mehmet)
Hikmet Körmükçü (Tuğçe Hanım)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön