4 Kasım 2020 Çarşamba

Dürüst Hırsız

DÜRÜST HIRSIZ

Hırsızın biri polise gider ve tüm çaldıklarını, affedilmesi karşılığında onlara geri vereceğini söyler...
Mark Williams'ın yönettiği Aksiyon Suç Dram türündeki Dürüst Hırsız (Honest Thief) 6 Kasım 2020 günü sinemalara geliyor. Filmde, yılların oyuncusu Liam Neeson'a Kate Walsh eşlik ediyor. Dürüst Hırsız, aşkı bulan bir hırsızın kötü geçmişinden kurtulup yeni bir sayfa açmak için polise kendini ihbar etmesi ve sonrasında yaşananları anlatıyor.

Dürüst Hırsız
Dürüst Hırsız 2020 Afiş

Dürüst Hırsız - Honest Thief (2020) Konusu:

Ünlü bir hırsız olan Tom, ganimetlerini sakladığı depoda çalışan Annie’ye aşık olur. Annie’ye karşı hissettiği duygular, onun hayatının değişmesine neden olur. Annie, Tom’u geçmişindeki hataları artık arkasında bırakması ve kendisine yeni bir dünya kurması konusunda teşvik eder.
 
Dürüst Hırsız
Dürüst Hırsız 2020 Liam Neeson ve Kate Walsh

Yalanlar üzerine bir ilişki kurmak istemeyen Tom, Annie’nin de desteğiyle FBI’a teslim olmaya karar verir. Suçlarını itiraf etmek için FBI’ı aradığında, ajan Baker ve ajan Meyers bunun bir şaka olduğunu düşünür. Tom’un anlattıklarını ciddiye almayan ajanlar, konuyla ilgilenmesi için daha az kıdemli ajan olan Nivens ve Hall’u gönderir. Tom’un söylediklerinin gerçek olduğunu anlayan iki ajan, toplanan bu yasa dışı paranın daha iyi bir hayat kurmanın yolu olduğunu düşünürler. Bu durum üzerine iyi ile kötünün yer değiştirdiği kedi fare oyunu başlar.

Dürüst Hırsız
Dürüst Hırsız 2020 Jai Courtney ve Anthony Ramos

Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2020
Diğer Adı: Honest Thief / Yönetmen: Mark Williams / Senaryo: Mark Williams ve Steve Allrich / Görüntü Yönetmeni: Shelly Johnson / Müzik: Mark Isham / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Tanweer / ABD / 2020 / Süre: 1s 39dk / Dram, Suç, Aksiyon / tt1838556 / 13+

Dürüst Hırsız - Honest Thief (2020) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Liam Neeson (Tom rolünde)
Kate Walsh (Annie)
Jai Courtney (Ajan Nivens)
Jeffrey Donovan (Ajan Meyers)
Anthony Ramos (Ajan Hall)
Robert Patrick (Ajan Sam Baker)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön