5 Kasım 2020 Perşembe

Derin Korku

DERİN KORKU

Neasa Hardiman'ın yazıp yönettiği Korku Dram Gizem Gerilim Bilim Kurgu türündeki Derin Korku | Sea Fever 6 Kasım 2020 günü seyirci ile buluşuyor. Filmde, denizde araştırma yapan bir ekip, bulundukları balıkçı teknesinin her yerine yayılmaya başlayan parazite karşı hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Derin Korku
Derin Korku 2019 Afiş

İrlanda, ABD, Belçika, İngiltere, İsveç ortak yapımı olan ve 95 dakika süren filmde başrolleri Hermione Corfield, Connie Nielsen ve Dougray Scott üstleniyor. İrlanda'da çekilen filmin bir de ödülü bulunuyor.

Derin Korku
Derin Korku 2019 Hermione Corfield

Derin Korku - Sea Fever (2019) Konusu:

Siobhan, deniz biyolojisi öğrencisi olan genç bir kadındır. Araştırma ekibi ile birlikte bir trol teknesiyle Batı İrlanda denizinde araştırma gezisine çıkan Siobhan, beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Yolculuk sırasında yasak bölgeye girmek zorunda kalırlar. Tekne bilinmeyen bir şeye çarpar ve oldukları yerde kalırlar. Neye çarptıklarını araştırmaya başlayan ekip, bu sırada gizemli bir parazitin suları enfekte ettiğini fark eder. Zamanla parazitin tekneye yayılması ile kendisini ölüm kalım savaşının içinde bulan Siobhan, parazitin yayılmasını durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Derin Korku
Derin Korku 2019

Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2020
Diğer Adı: Sea Fever / Yönetmen - Senaryo: Neasa Hardiman / Görüntü Yönetmeni: Ruairi O'Brien / Müzik: Christoffer Franzen / Dağıtımcı: Bir Film / Şirket: Fabula Films / ABD, Belçika, İngiltere, İrlanda, İsveç / 2019 / Süre: 1s 35dk / Korku, Dram, Gizem, Gerilim, Bilim Kurgu / tt2716382 / 16+

Derin Korku - Sea Fever (2019) Türkçe Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Hermione Corfield (Siobhan rolünde)
Dougray Scott (Gerard)
Connie Nielsen (Freya)
Jack Hickey (Johnny)
Olwen Fouere (Ciara)
Ardalan Esmaili (Omid)
Elie Bouakaze (Sudi)
Dag Malmberg (Profesör)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön