12 Ekim 2020 Pazartesi

Geriye Kalanlar

GERİYE KALANLAR

Kanada'lı kadın yönetmen Aisling Chin-Yee'nin ilk uzun metrajlı filmi Geriye Kalanlar 16 Ekim 2020 günü vizyona giriyor. Kanada yapımı olan filmde kendisini terk eden kocasının ölüm haberini, onun yeni eşinden alan Cami ve ergen kızının cenaze ve sonrasında yaşadıkları anlatılıyor.

Geriye Kalanlar
Geriye Kalanlar 2019 Afiş

80 dakika gibi kısa bir süreye sahip olan film için gelen eleştirilerden biri şöyle; "Benzersiz bir kederin kısa ölçekli bir incelemesi olarak, küçük bir pakete çok fazla duygusal karmaşıklık sığdırıyor." Geriye Kalanlar - The Rest of Us (2019) galasını 2019 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaptı. 

Zorlu ilişkiler ve duygularla baş etme konusunu işleyen filmde hafif mizah ögeleri bulunuyor. Filmin başrolünde oynayan Heather Graham filmografisindeki filmlere nazaran daha karmaşık bir rol üstlenmiş görünüyor. Ancak bunu sade oyunculuğu ile aşmış ve filmde başarılı bir çizgi yakalamış. 

Geriye Kalanlar
Geriye Kalanlar 2019 Heather Graham

Geriye Kalanlar - The Rest of Us (2019) Konusu:

Boşanmış bir anne olan Cami, kızı Aster’ın ergenlik sorunlarıyla baş etmeye çalışmaktadır. Çocuk kitapları yazarak kendine güzel bir düzen kurmuş olan genç kadın, eski kocasının yeni eşinden gelen bir haberle sarsılır. Ani bir kalp krizi sonucu eski eş vefat etmiştir. Cami, geride borç bırakarak ölen eski eşinin karısını ve çocuğunu kızı Aster'in itirazlarına rağmen kendi evinde yaşamaya davet eder. İkinci eş Rachel gururunu bir yana bırakarak 8-9 yaşlarındaki küçük kızını da yanına alarak, beklenmedik bir şekilde Cami’nin yanına taşınacaktır. 

Geriye Kalanlar
Geriye Kalanlar 2019 Jodi Balfour ve Heather Graham

Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2020
Diğer Adı: The Rest of Us / Yönetmen: Aisling Chin-Yee / Senaryo: Alanna Francis / Görüntü Yönetmeni: Daniel Grant / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Ela Film / Kanada / 2019 / Süre: 1s 20dk / Dram / tt8584722

Geriye Kalanlar - The Rest of Us (2019) Orjinal Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Heather Graham (Cami rolünde)
Sophie Nélisse (Aster)
Jodi Balfour (Rachel)
Charlie Gillespie (Nathan)
Tameka Griffiths (Gabby)
Abigail Pniowsky (Talulah)
Inga Cadranel (Jane)

6 Nisan 2018 günü sinemalara gelen Haluk Bilginer'in de rol aldığı Eski Kocam(ız) adlı komedi filmi  ilginizi çekebilir. 

4 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön