8 Ekim 2020 Perşembe

Barbarları Beklerken

BARBARLARI BEKLERKEN

2003 yılında Nobel Edebiyat Ödülünü kazanan Güney Afrika doğumlu John Maxwell Coetzee'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan film, yayılmacı imparatorluğun sınırdaki karakolunda görev yapan yargıcın, isyana hazırlık yaptığı iddia edilen "barbarları" yakalayabilmek için gaddarca bir turum sergileyen albayın yöntemlerini gördükten sonra ülkesine olan inancının sarsılmasını anlatıyor.

Barbarları Beklerken
Barbarları Beklerken 2019 Afiş

Kolombiyalı Ciro Guerra'nın yönettiği Dram türündeki Barbarları Beklerken 9 Ekim 2020 günü vizyona giriyor.  Galası Eylül 2019'da Venedik Film Festivali'nde yapılan ve 112 dakika süren filmde önemli rolleri Mark Rylance, Johnny Depp ve Robert Pattinson paylaşıyor.

Barbarları Beklerken
Barbarları Beklerken 2019 Gana Bayarsaikhan ve Mark Rylance
  

Barbarları Beklerken - Waiting for the Barbarians (2019) Konusu:

Uçsuz bucaksız toprakları olan bir imparatorlukta, kimsenin varlığından bile haberdar olmadığı bir bölgede barbarların ayaklanma çıkaracağı duyulması üzerine acımasızlığı ile ünlü bir komutan ve beraberinde askerleri gönderilir.

Barbarları Beklerken
Barbarları Beklerken 2019 Johnny Depp

Yıllardır karakolun güvenliğinden sorumlu olan sulh yargıcının otoritesini sarsan bu durum, yerlilere karşı büyük zorbalık ve zulümle sonuçlanır. Olayların durulmaması üzerine, komutan ve askerleri bir görev için kaleden ayrıldıklarında yerlerine yeni bir birlik gelir. Bu birliğin başındaki genç asker Mandel kalenin tüm yetkilerini ele geçirse de düzeni sağlamak için bundan fazlasına ihtiyaç duyacaktır.

Vizyon Tarihi: 9 Ekim 2020
Diğer Adı: Waiting for the Barbarians / Yönetmen: Ciro Guerra / Senaryo: J.M. Coetzee / Kitap Uyarlaması: J.M. Coetzee - Waiting for the Barbarians (1980) / Görüntü Yönetmeni: Chris Menges / Müzik: Giampiero Ambrosi / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Filmartı / ABD, İtalya / 2019 / Süre: 1s 52dk / Dram / tt6149154 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Mark Rylance (Sulh Yargıcı rolünde)
Johnny Depp (Albay Joll)
Robert Pattinson (Gedikli Subay Mandel)
Gana Bayarsaikhan (Barbar Kız)
Greta Scacchi (Mai)


Bu Film ilginizi çekebilir:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön