10 Eylül 2020 Perşembe

Uzun Zaman Önce

UZUN ZAMAN ÖNCE

Cihan Sağlam'ın yazıp yönettiği Uzun Zaman Önce 11 Eylül 2020 günü gösterime giriyor. Dram Gizem türündeki yerli yapım, bir süredir ilişkilerinde sorunlar bulunan eşi Sevgi'nin kendisini aldattığını düşünen Ahmet'in hikâyesini anlatıyor. 

Uzun Zaman Önce
Uzun Zaman Önce 2019 Afiş


Filmin yurt içindeki festival yolculuğunda oyuncuları Serdar Orçin ve Nihan Okutucu'nun performansları başarılı bulunarak ödüllendirildi.
Uzun Zaman Önce, bu yıl 31. kez düzenlenen Ankara Uluslararası Film Festivali’nde 3 ödüle birden layık görüldü. 10 Eylül 2020 günü dağıtılan ödüllerin kategorileri ise şöyle:
Mahmut Tali Öngören En İyi İlk Film Ödülü
En İyi Erkek Oyuncu: Serdar Orçin
En İyi Özgün Müzik: Uygur Yiğit
 



Uzun Zaman Önce (2019) Konusu:

Ahmet kasabanın kuaförü olan Sevgi’yle evlidir ve ilişkilerinde bir süredir sorun yaşanmaktadır. Ahmet, Sevgi’nin kendisini aldattığına inanır. Son zamanlarda ortalıkta gördüğü bir yabancı bu şüphesini pekiştirir. Bir gün panik içinde kardeşi Mehmet’i arar, bulaştığı beladan kurtulmak için onun yardımına muhtaç olmuştur.

Uzun Zaman Önce 2019

Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2020
Diğer Adı: Long Time Ago / Yönetmen - Senaryo: Cihan Sağlam / Görüntü Yönetmeni: Deniz Pişkin / Dağıtımcı: Başka Sinema / Yapım: CSC Film, Kuzen Film, Filmada / Türkiye / 2019 / Süre: 1s 59dk / Dram, Gizem / tt10655710

Uzun Zaman Önce (2019) Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Esra Bezen Bilgin (Nergis rolünde)
Onur Dikmen (Ahmet)
Sevinç Erbulak (Saadet)
Murat Garibağaoğlu (Vedat)
Nihan Okutucu (Sevgi)
Serdar Orçin (Mehmet)
Ümit Çırak (Osman)
Reha Özcan (Salih)

2 yorum:

  1. İlgimi çekti.. Oyuncular da iyi. Nerde seyredeceğim hiç bilemiyorum ya.. internette takılıyorum o yüzden uzun zamandır.. :(

    YanıtlaSil
  2. Dram ama severim dramları ben

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön