29 Eylül 2020 Salı

Kulübe

KULÜBE

Korku türünde filmler çeken Frank Sabatella'nın ikinci uzun metrajlı filmi olan Kulübe, Stan adlı bir gencin şartlı tahliye olduktan sonra dedesiyle yaşamaya başlaması ve orada duyduğu bir canavar efsanesinin gerçekliğini keşfetmesiyle yaşanan olayları hikâye ediyor. 

the shed
Kulübe 2019 Afiş

Adını, bahçedeki kullanılmayan eşyaların konulduğu kulübeden alan filmin kadrosunda önemli rolleri genç oyuncular Jay Jay Warren, Cody Kostro ve Sofia Happonen paylaşıyor. Korku türündeki ABD yapımı film 98 dakika sürüyor. 

Kulübe
Kulübe Jay Jay Warren ve Sofia Happonen


Kulübe - The Shed (2019) Konusu:

Annesi ve babası hayatta olmayan Stan katı kuralları olan dedesinin vesayeti altına onunla birlikte yaşamaktadır. 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Stan ile kasabanın zorba gençleri arasında bir gerilim vardır ve alkol bağımlısı olan dedesi bu durumla ilgilenmez. Okulda Roxy adında bir kızdan hoşlanmaktadır. 

Kulübe
Kulübe 2019 Jay Jay Warren ve Sofia Happonen

Şartlı tahliyesi olan Stan'in kasabadaki tek arkadaşı ise Dommer adında bir gençtir. Kendi başının çaresine bakmaya, kendisine yeni bir düzen kurmaya çalışan Stan’ın hayatı, kulübelerinde ölümcül bir yaratığın yaşadığını öğrenmesiyle bambaşka bir hal alır. Yaratıkla önce tek başına savaşmaya çalışan Stan, daha sonra lisedeki zorbaların yaratığı öğrenmeleriyle beraber arkadaşı Dommer ile birlikte daha şeytani bir plan yapar.

Kulübe - The Shed
Kulübe 2019 Jay Jay Warren ve Cody Kostro

Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020
Diğer Adı: The Shed / Yönetmen - Senaryo: Frank Sabatella / Görüntü Yönetmeni: Matthias Schubert / Müzik: Sam Ewing / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: CNS Prodüksiyon / ABD / 2019 / Süre: 1s 38dk / Dram, Korku / tt8236366

Kulübe - The Shed (2019) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Jay Jay Warren (Stan rolünde)
Cody Kostro (Dommer)
Sofia Happonen (Roxy)
Frank Whaley (Bane)
Chris Petrovski (Marble)
Caroline Duncan (Kathleen)
Sal Rendino (Robert)
Siobhan Fallon Hogan (Şerif Dorney)
Timothy Bottoms (Ellis)

2 yorum:

  1. oo bunu hemen izleriim bulayııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulübe filminin fragmanı benim hoşuma gitti deep. Umarım sende seversin :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön