14 Ağustos 2020 Cuma

BAŞLANGIÇ

Başlangıç - Inception (2010) Yeniden Sinemalarda

Oscar Ödülü'ne 5 kez aday olan yönetmen Christopher Nolan'ın 10 yıl önce vizyona giren filmi Başlangıç - Inception (2010) yeniden sinemalarda gösteriliyor. Yeni jenerasyon için (ve belki de sinemaların canlanması için) toplamda 8 IMAX salonunda gösterilen yapımın başrolünde Leonardo DiCaprio yer alıyor.

başlangıç
Başlangıç 2010 Afiş

İMDB top 250 listesinde bulunan Başlangıç, konusunun ilginçliği ve dinamik yapısıyla yıllardır izlenmesi tavsiye edilen filmler arasındaki yerini koruyor.

Başlangıç (2010)

Christopher Nolan'ın son filmi olan ve konusu kapalı kutu olan 'Tenet' ise 26 Ağustos 2020 günü gösterilecek. Tenet filminin pandemi nedeniyle sinema sektörünün yaşadığı bu zor günleri canlandıracağı yönünde görüşler ve de dilekler mevcut olduğunu da belirtelim.

Başlangıç Leonardo DiCaprio Joseph Gordon-Levitt ve Tom Hardy

Başlangıç - Inception (2010) Konusu:

Dominick "Dom" Cobb (Leonardo DiCaprio) yetenekli bir hırsızdır. Zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında insanların bilinçaltına girerek önemli sırları çalmaktadır. Son kurbanı Japon işadamı Saito (Ken Watanabe) 'dir. Saito'nun bilinçaltının derinliklerinde dolaşırken ölen karısı Mal'i görür ve çalma işi başarısız olur.

Başlangıç, Ellen Page

Bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmıştır. Bundan kurtulması için mükemmel bir fırsat yakalar. Kaybettiği her şeyi geri alabileceği son bir iş. Tabii mükemmel "Başlangıç"ı tamamlayabilirse. Bu sefer zihinden bir şey çalınmayacak onun yerine bir fikir yerleştirilecektir.

Başlangıç Leonardo DiCaprio ve Michael Caine

Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2020
İlk Vizyon Tarihi: 30 Temmuz 2010 (Türkiye)
Diğer Adı: Inception  / Yönetmen - Senaryo: Christopher Nolan / Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister / Müzik: Hans Zimmer / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / ABD, İngiltere / 2010 / Süre: 148' / Bilim-Kurgu, Aksiyon, Macera / tt1375666

Başlangıç - Inception (2010) 10. yıl için hazırlanan yeni orjinal fragman

Oyuncu Kadrosu:
Leonardo DiCaprio (Cobb)
Cillian Murphy (Robert Fischer)
Michael Caine (Miles)
Ellen Page (Ariadne)
Joseph Gordon-Levitt (Arthur)
Tom Hardy (Eames)
Ken Watanabe (Saito)
Tom Berenger (Browning)
Marion Cotillard (Mal)

Başlangıç 2010 Leonardo DiCaprio  ve Marion Cotillard 

Başlangıç 2010


8 yorum:

  1. İlk bölümünü izledim galiba,şehirler,binalar garipleşiyodu böle,bu da bunun devamı olmalı herhalde..Fırsat olursa,belki izleriz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film tekrar sinemalara geldi. 10. yaşına basmış, Nolan bu yüzden tüm dünyayla birlikte kutlama yapmaya karar vermiş :) Sinemaya giderseniz pasta ve mum götürmeyi unutmayın :))

      Sil
  2. ilginçli habeeer :) the fall tekrar vizyona girsiin, bak onu sinemada izlemek isteriiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Fall filmini büyük ekranda izlemek heyecan verici olurdu deep. Ama The Fall'ın yeniden vizyona gireceğine dair bir bilgim yok ama La "Dolce Vita, Eight and a Half, Ran " bu filmler tekrar yayınlanmak için beklemedeler. :)

      Sil
  3. Ben hem sinemada daha sonra da tv de izledim gerçekten güzel bir filmdi tabi biraz kafa karışıklığı oluyor ama heyecanı da ora da zaten bilgilendirme için teşekkürler tekrar sinemada izlermiyim bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. Çok etkilendiğim bir filmdi.Tekrar tekrar izlenecek bir film...

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Selamlar, dün gfc takibi yapmıştım. Başka bir takip varsa oradan da yaparım :) Teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön