13 Mart 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 13 Mart 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 13 MART 2020

Bu hafta 1'i yerli 5'i yabancı olmak üzere toplamda 6 yapım vizyona girdi. Vizyona giren filmler 13 Mart 2020 filmlerinin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

*Tüm dünyaya yayılmış durumda bulunan Corona virüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan önlemler arttırılmış durumda. Toplu olarak yapılan etkinliklere sınırlama getiriliyor. Bu konuda hassas davranan sinema sektörünün aktörleri birçok filmin yayını bilinmeyen bir tarihe erteledi.

Vizyona Giren Filmler 13 Mart 2020

Yabancı Film

Kadın - Woman (2019)

Fransa yapımı Kadın Belgeseli, 50 ülkede 2000 görüşme yapılarak gerçekleştirilen bir projenin ürünü olarak karşımıza çıkıyor. 105 dakika süren filmi Yann Arthus-Bertrand ve Anastasia Mikova yönetiyor.

Bloodshot: Durdurulamaz Güç - Bloodshot (2020)

Vin Diesel'in başrolde olduğu Aksiyon türündeki filmde, öldükten sonra bir teknoloji şirketi tarafından özel güçlerle donatılarak yeniden hayata döndürülen bir askerin yaşadıkları anlatılıyor. ABD yapımı olan filmin yönetmenliğini Dave Wilson üstleniyor.

Gölgelerin Aşkı - Above the Shadows (2019)

Claudia Myers'in yazıp yönettiği filmde, annesini kanserden kaybeden Holly çok üzülür, ardından görünmez olur... Lanetli yeteneği sayesinde kimsenin çekemediği fotoğrafları çekerek yaşamını sürdüren Holly'yi eskiden fotoğrafını çekerek hayatını mahvettiği bar fedaisi eski bir sporcu fark eder. İkilinin kesişen yolları sayesinde Holly tekrar görünür olabilecek midir? Filmin başrollerini Olivia Thirlby ve Alan Ritchson paylaşıyor.

İlk Aşk - Hatsukoi (First Love) (2019

Japon yönetmen Takashi Miike’nin son filmi, boks yapmaktan başka elinden bir iş gelmeyen, beyninde bir tümör bulunan genç bir boksör ile aşık olduğu telekızın Tokyo sokaklarında bir gece boyunca bol aksiyonlu (hareketli, eğlenceli, kanlı) macerasını anlatıyor.

Mürit - The Lodge (2019)

Yönetmenliğini Severin Fiala ve Veronika Franz'ın üstlendiği Korku türündeki Mürit, Korku, Psikolojik Gerilim türünde ve nişanlısının iki çocuğuyla birlikte kışın hüküm sürdüğü bir dağ evine giden Grace ve çocukların evde gerçekleşen ürkütücü olayların ortasında kalmasını anlatıyor.

Yerli Film

Araf 4: Meryem (2020)

Gökhan Arı'nın yönettiği Korku türündeki Araf 4: Meryem, teyzesinin evinde kalan yeni öğretmen olan Meryem ve öğretmen arkadaşı Güzide'nin başına gelen garip olaylar sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön