11 Mart 2020 Çarşamba

Mürit

MÜRİT

Yönetmenliğini Severin Fiala ve Veronika Franz'ın üstlendiği Korku türündeki Mürit, 13 Mart 2020 günü vizyona giriyor. Türkiye'de Ölümcül Oyun (Goodnight Mommy / Ich Seh, ich Seh) adıyla gösterilen filmin yönetmenlerinin yeni filmi olan Mürit, ilk gösterimini Sundance'te yaptı.

The Lodge
Mürit (2019) Afiş
Başrol oyuncusu Riley Keough'un başarılı performansıyla dikkat çektiği Psikolojik Gerilim türündeki filmde, nişanlısının iki çocuğuyla birlikte kışın hüküm sürdüğü bir dağ evine giden Grace ve çocukların evde gerçekleşen ürkütücü olayların ortasında kalması anlatılıyor.

Mürit - The Lodge (2019) Konusu:

Grace evlenme arifesinde olduğu nişanlısının iki çocuğuyla iletişim kurabilmek adına onlarla yalnız vakit geçirmek ister. Noel tatilini fırsat bilip kış şartlarının hüküm sürdüğü bir kasabada bir dağ evinde kalmaya başlarlar.

Mürit (2019) Riley Keough Jaeden Martell ve Lia McHugh
Çocukların müstakbel üvey anneleriyle araya mesafe koyması ve tipi yüzünden dağ evinde mahsur kalmaları ortamı gergin bir hale getirir. Ancak yaşanan huzursuzluk daha da artacak beklenmedik süprizler onlara korku dolu anlar yaşatacaktır.

Vizyon Tarihi: 13 Mart 2020
Diğer Adı: The Lodge / Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz / Senaryo: Severin Fiala, Veronika Franz, Sergio Casci / Görüntü Yönetmeni: Thimios Bakatakis / Müzik: Danny Bensi, Saunder Jurriaans / Dağıtımcı: TME Films / İngiltere / 2019 / Süre: 108' / Korku, Gerilim, Dram / imdb: tt7347846

Oyuncu Kadrosu:
Riley Keough (Grace rolünde)
Richard Armitage (Richard)
Alicia Silverstone (Laura)
Jaeden Martell (Aidan)
Lia McHugh (Mia)
Katelyn Wells (Wendy)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön