6 Şubat 2020 Perşembe

Şahane Hayaller

Şahane Hayaller

Sosyal medyada Nalet Bebe lakabıyla tanınan Ömer Başdoğan'ın başrolünde olduğu Komedi filmi Şahane Hayaller 7 Şubat 2020 günü gösterime giriyor. Arapsaçı (2018) ,  Döndüm Ben (2019)  isimli komedi filmlerine imza atan Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği film şiire meraklı ve edebi değeri olmayan yüzlerce şiir yazan Ömer'in başından geçenleri anlatıyor.

Şahane Hayaller (2020) Afiş

Şahane Hayaller (2020) Konusu:

Ömer, yıllarını şiir yazarak ve şair olma hayalleriyle boşa geçirmiştir. Ankara Keçiören’de bir baltaya sap olamadan yaşayıp gitmektedir. Bir gün karşısına çıkan liseden arkadaşı Ali bu hayalleri tekrar canlandırır. Ali’nin amacı Ömer’in menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır ama edebiyat dünyası hakkında ne bir bilgisi ne de bir çevresi vardır. Ali, Ömer’in kitabını bastırmak ve onu tanıtmak için en olmadık yolları izleyince başlarına en olmadık şeyler gelir.

Vizyon Tarihi: 7 Şubat 2020
Yönetmen: Ömer Faruk Yardımcı / Senaryo: Furkan Başdoğan, Ömer Başdoğan / Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay / Müzik: Kerem Ökten / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Eren Medya / Türkiye / 2020 / Süre: 90' / tt11534342 / Komedi

Oyuncu Kadrosu:
Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy, Salih Kalyon, Onursal Yıldırım, Berrak Güvem, Nazlı Pınar Kaya

2 yorum:

  1. Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Uzun zamandır blog aleminden uzak kaldım ve arkadaşlarımın çalışmalarına göz atma imkanım olmadı. Bundan böyle eskiden olduğu gibi aranızda olmayı istiyorum. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, @eğitim pınarı aynı durumdayız :) Ben de buraya dönmek için çaba içerisindeyim.
      Çok teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön