13 Şubat 2020 Perşembe

Kiki: Lanet-i Cin

KİKİ: LANET-İ CİN

"Asla Arkana Bakma!"
Mustafa Miraç Kaya'nın yazıp yönettiği aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı Korku türündeki Kiki: Lanet-i Cin adlı yapım 14 Şubat 2020 günü gösterime giriyor. Filmde, kızının hastalığına şifa arayan bir adamın medyuma gitmesiyle başlayan korkutucu olaylar silsilesi anlatılıyor.

Kiki: Lanet-i Cin (2020) Afiş

Kiki: Lanet-i Cin (2020) Konusu:

Görücü usulü evliliğinde mutlu olamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakıp, yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, şizofreni hastasıdır ve sürekli halüsinasyonlar görmektedir. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını devamlı doktora götürür ama hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz'de, daha sonra ise Yeliz aracılığı ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’in de fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve Muzaffer kendisi ile ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Hangisi hayal, hangisi gerçek. Siyah ve beyazın ortasındaki ince bir çizgide yürürken bir ailenin yok yere yok oluşuna tanıklık eden Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.
tt11428996
Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020
Yönetmen - Senaryo: Mustafa Miraç Kaya / Görüntü Yönetmeni: Emre Karadaş / Müzik: Sonay Akçen / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Ema Film Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 84' / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Türkan Kılıç
Yaşar Aydınlıoğlu
Mustafa Miraç Kaya
Müzeyyen Paksoy
Aykut Uzer
Sinem Kayaoğlu
Elif Çapkın
Fatih Hasanoğlu
Reyhan İlhan
Ahmet Elbistanlı
Deniz Gül Demirbilek
Kaan Soyluhan

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön