8 Ocak 2020 Çarşamba

Gamonya: Hayaller Ülkesi

Gamonya: Hayaller Ülkesi

BKM'nin yapımını üstlendiği ve Tuğçe Soysop'un yönettiği Gamonya: Hayaller Ülkesi, 10 Ocak 2020 günü vizyona giriyor. Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı çocuklara hitap eden bu film, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut’un, talihsiz bir olay sonrası kendisini fantastik diyar Gamonya’da bulmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Gamonya: Hayaller Ülkesi (2019) Afiş

Gamonya: Hayaller Ülkesi(2019) Konusu:

Umut, dedesi Ahmet ile yaşayan, hayal kurmayı unutmuş mutsuz bir çocuktur. Bir gün dedesinin başına beklenmedik bir kaza gelir. Bu üzücü olay onu hiç bilmediği fantastik bir dünyanın insanlarıyla tanışmasına vesile olur. Bu sihirli dünyanın adı Gamonya'dır ve buranın insanları, dünyanın umutsuz çocuklarına hayal üretmektedir. Bu fantastik dünyanınsa Umut’un yardımına ihtiyacı vardır. Gözcü olduğu söylenen Umut birden hiç beklemediği bir şekilde kendini bu sihirli hikâyenin ortasında bulur. Gamonyalılarla birlikte tüm olumsuzluklara ve üzüntülere rağmen Umut yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020
Yönetmen: Tuğçe Soysop / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: BKM / Türkiye / 2019 / Süre: 103' / Aile
Oyuncu Kadrosu:
Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Burcu Altın, Dora Dalgıç, Zeynep Ilgın Çelik, Alperen Efe Esmer, Taha Sönmezışık
Senaristler: Murat Kepez, Cihan Deniz, Pelin Serin, Uğur Gövercin, Onur Ümit, Nagihan Cemcir, Dinar Kahveci

2 yorum:

  1. Benim oğlan ablasıyla izledi Gamonya'yı. Çok sevmiş. Ben Güldüy Güldüy ekibinin Bizim Köyün Şarkısı ve Can dostlar filmlerini izledim. Harikaydı gerçekten. Hem çocukların oyunculuğu kuvvetli hem de hikayeleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiki nesil Güldüy Güldüy Show'un hikayeleriyle büyüyor. Ekiptekilerin sanat dünyasında gelecekleri parlak görünüyor. Filmlerin hoşunuza gitmesine sevindim canım :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön