11 Ocak 2020 Cumartesi

Ajanlar İş Başında

Ajanlar İş Başında

Hollywood'un sevilen oyuncularından Will Smith'in animasyon halini karşımıza çıkaran Ajanlar İş Başında adlı yapım 10 Ocak 2020 günü vizyona girdi. Animasyon'un senaryosunu Brad Copeland kaleme alırken yönetmenliğini ise Troy Quane ve Nick Bruno ikilisi üstlendi.

Spies in Disguise
Ajanlar İş Başında (2019) Poster

Eğlenceli vakit geçirmek için bire bir olan yapım iki ajanın dünyayı kurtarma yolunda başlarına gelenleri anlatıyor. Konu sıradan görünüyor ancak ajanlığın temeli diyebileceğimiz kendini başkası gibi gösterme kısmında film level atlıyor... Süper kahraman filmlerinde finaller bellidir. Büyük bir hesaplaşma olur ve kazanacak olan kolayca tahmin edilir. Bu kural Spies in Disguise (2019) filminde de bozulmuyor.

Ajanlar İş Başında (2019)
Filmi üreten Blue Sky Stüdyosu daha önce Buz Devri animasyon serisini, Rio (2011 ve 2014), Robotlar (2005) ve Ferdinand (2017) filmlerini üretmişti. Stüdyonun 2 yıl sonra piyasaya çıkarmayı düşündüğü yeni animasyon projesi ise Nimona (2022) adını taşıyor.

Ajanlar İş Başında - Spies in Disguise (2019) Konusu:

Annesi polis olan Walter naif karaktere sahip bir çocuktur. O yaşta annesinin işini kolaylaştırmak için icatlar yapmaktadır... Yıllar sonra çalışmaya başladığı ajanlar arasında teknik eleman olan Walter icatları beğenilmediği için istediği çıkışı bir türlü yakalayamaz. Ta ki herkesin gözbebeği olan dünyanın en iyi ajanı Lance Sterling'in bir komplaya kurban gidip saklanmaya çalışmasına kadar. Lance Sterling'in yolu güvencin besleyen ve bir proje üstünde çalışan genç dahi Walter'la kesişir. Bu kesişme sonucu dünyanın en iyi ajanı olan Lance belini Walter'a bağlamak ve adını temize çıkarmak için onunla yola devam etmek zorunda kalır.

Ajanlar İş Başında (2019)
Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020
Diğer Adı: Spies in Disguise / Yönetmen: Troy Quane, Nick Bruno / Senaryo: Brad Copeland / Müzik: Theodore Shapiro / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Blue Sky / ABD / 2019 / Süre: 101' / Animasyon / tt5814534
Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Will Smith (Lance)
Reba McEntire (Joyless)
Masi Oka (Kimura)
Ben Mendelsohn (Killian)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön